8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Bolha FT SE - Bagi TC '96 0 - 1 (0 - 1)
Tárnok KSK Sportpálya 2011 október 10. 13:00
Játékvezetők: Richter Miklós, Suscsák János
Gól: SÁRMÁNY VIKTOR

A forduló további eredményei: NK Kinizsi - Verőce SE 0-2, Felsőpakony - Sülysáp KSK 2-2, Gödöllői SK - Veresegyház 3-0, Kisnémedi - Alsónémedi SE 0-4, Bugyi SE - Pilisi LK 2-1, Újlengyel DSE - Budakalász 0-13, Hévizgyörki SC - Örkény SE 2-1

Bolha FTSE Tárnok:
Családi Attila 0 - Völgyi Ádám 6, Májer Gergő 6, Szabó Kristóf 6, Pusztai Csaba 5 (Ungvári Balázs 70') - Pluhár Bálint 6, Valczer Csaba 5 (Nagy Dániel 70'), Fehér Roland 6, Nagy István 5 - Vajda Dániel 5, Nagy Renátó 5 (Berényi Ádám 54' 6)
Keret: Szoloszka Bálint, Matyák Imre, Lehotka Botond, Farkas Ákos,
Edző: Kovács László

Bagi TC '96: Kolompár Bálint - Tolmácsi Ákos, Hajdu Patrik, Szabó GáborJamrik Áron (90'), Kolompár László - Bozsoki Sándor, Gergely Marcell, Boda Bence, Pávics Dániel - Sármány Viktor, Pintér Zsolt
Edző: Simó László


Sárga lapok: Pusztai Csaba , ill. Hajdu Patrik

Az ifjúsági bajnokság rangadóján hamar kiderült, hogy a Bag csapata sem véletlenül nem szenvedett eddig vereséget. Többségük a "legjobb korban" van U19-es sorozathoz és ebből adódó némi fizikai fölényük taktikai fegyelemmel és határtalan elszántsággal párosult. Kulturált focit játszottak és több tehetséges labdarúgót is láthattunk csapatukban.
Ennyit az ellenfél dicséretéről. A mieinknél hiányzott Panyi László ezért Májer Gergő a védelemben kapott szerepet.
Kiegyenlített játékkal telt az első félidő, nem játszottunk rosszul, voltak is lehetőségeink, mint ahogy ellenfelünknek is. Sajnos egy szép támadás után nekik gólt is sikerült elérniük.
A második játékrészt végig támadtuk, sajnos igazán nagy helyzetet nem sokat tudtunk kialakítani sokszor kényszerültünk hosszú indításra, ami nem igazán a stílusunk.
Az utolsó negyedórában szinte kapujához szögeztük az ellenfelet, levegőben lógott az egyenlítés, de ezen a napon nem sikerült a fordítás.
Remek mérkőzés volt ifi meccsen ritkán látni ilyen színvonalas, nagy iramú küzdelmet. A döntetlen talán igazságosabb lett volna, de sokat tett a győzelemért a Bag, csak gratulálni lehet nekik.

KOVÁCS LÁSZLÓ: -U19-es szinten nagy iramú, jó mérkőzés volt. A Bag jól megszervezte a védekezését és kontrákra rendezkedett be. Mi megpróbáltuk saját játékunkat játszani, azonban támadásainkban nem volt meg a szokott átütőerő. Ellenfelünk egyetlen védekezési hibánkat kihasználta. Gratulálok mindkét csapat játékosainak, mert egy nagyon színvonalas mérkőzést produkáltak!

A mérkőzés tudósítását és videóját Aradi Béla készítette.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz