8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2015/2016 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Fémalk-DDTE 9-1 (6-1)
Tárnok KSK, 2015-10-24 - szombat 10:00


Játékvezető: Hajzlinszki Zsolt Dániel
Aszisztens:
Tusa Zoltán
Gól:
Tóth Tamás 8', Ruzsinszki Dávid 14' 16', Kürti Viktor 23' 44', Szász Csaba 30' 65', Gonda Roland 80', Bara Norbert 87'
Lapok: Debreceni Bence 43', Talapka Dominik 68', Naszály Gábor 80'

A forduló további eredményei:
Tököl VSE - Ócsa SE 4-2, Kiskunlacháza SE - Halásztelek FC 1-9 (törölve), Alsónémedi SE - Bugyi SE 4-0, Ráckeve VAFC - Sóskút SKE 1-0

Bolha FTSE: Tímár Richárd 0 (Kovács Ádám 60' 0) - Demján Dániel 6 (Bara Norbert 70' 0), Pusztai Csaba 7, Eskulics Dávid 6, Bója Máté 7 - Czeilinger Balázs 6 (Horváth Keve 60' 6), Kürti Viktor 7 (Miseta Roland 46' 7), Czeilinger Zsolt 6 (Gonda Roland 62' 0) - Ruzsinszki Dávid 7 (Kocsis Martin 70' 0), Szász Csaba 7, Tóth Tamás 7 (Demján Dénes 46' 6)
Edző: Csizly Attila

Fémalk-DDTE: Gyalog Zoltán - Jordán Viktor, Debreceni Bence, Talapka Dominik, Mihály Gergely - Újhegyi Kristóf, Kollár Ádám, Vastag Krisztián, Kocsis József (Naszály Gábor 13') - Botka Bence, Koterkó Viktor
Edző: Vanka József

Végig nagy fölényben játszottunk egy nagyon lelkes, de a mainapon csak szerény képességeket mutató együttes ellen. A vendégeknek jószerivel nem volt helyzetük. Egyetlen góljukat tizenegyesből szerezték. Játékosaink viszont az elért 9 gól mellett még számtalan gólhelyzetet ki is hagytak, ami között jónéhány "ordító" helyzet is volt. Azért az sem lenne baj, hogy az ilyen, úgynevezett könnyű mérkőzéseken sem lankadna a figyelem és nem mennénk át könnyelműsködésbe.
A gólok története:
8. perc: Tóth Tomi labdát szerez a 16-os előtt és ballal egyből a hosszú alsóba lő. 1-0.
14. perc: Kürti, Szász, Ruzsinszki összjáték után Ruzsinszki Dávid gurít közelről a kapuba. 2-0.
16. perc: Ismét Ruzsinszki Dávid a befejező ember, aki Kürti Viktor nagyszerű indításával hagyja faképnél a védőket és ismét közelről rúgja kapuba a labdát. 3-0.
23. perc: Szász Csaba 13 méteres lövése a kapusról kipattant és a kipattanót Kürti Viktor lőtte be. 4-0.
26. perc: A szórványos támadások egyikét vezették a vendégek. A dunavarsányi csatárral összecsapva, kapusunk hárított, ám a játékvezető ezt szabálytalannak minősítette és tizit ítélt. Botka Bence léc alá tartó labdáján Tímár Richárd rajta volt, de elrugaszkodásnál kicsit megcsúszott, így centimétereken múlott, de nem sikerült kiütnie a labdát. 4-1.
30. perc: Tóth Tamás baloldalról adott középre, Szász Csaba elé, aki 16 méterről bombázott Gyalog Zoltán kapujába. 5-1.
44. perc: A félidő végén tovább növeltük előnyünket. Ruzsinszki szabadrúgása után került a labda Kürti Viktor elé, aki 3 méterről lőtt gólt. 6-1.
65. perc: Horváth Keve egy csellel lerázza a jobboldalon védőjét és középre ad. A nagy lendülettel érkező Szász Csabi 16 méterről laposan lő a kapu bal oldalába. 7-1.
80. perc: Kapu előtti kavarodás után Bara lövése lepattant egy védőről, éppen Gonda Roland elé, aki 14 méterről, ballal lőtt a hálóba. 8-1.
87. perc: Bara Norbi lövése az ellenfélről hozzá pattant vissza, amit újból kapura lőtt és másodszor már nem híbázott. 9-1.

Csizly Attila: -
Egy csapat életében szükség van az ilyen mérkőzésekre is. A hétvégéről - hétvégére történő  eredmény hajszolása, az utolsó pillanatig tartó feszült koncentráció nagyon sokszor felöről  egy csapatot, és ez legtöbbször az eredményesség rovására megy. Ezek a mérkőzések azok melyeken felszabadultan, de magunkról nem elfeledkezve lehet játszani. Azok a cselek melyek egy nehezebb mérkőzésen egy erősebb ellenféllel szemben nem jönnek be, most sikerülnek, és így  megfelelő önbizalmat lehet szerezni a folytatásra.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz