8.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

8.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Ürömi SC 0-0
Tárnok KSK, 2014-10-05 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Kovács Erik Balázs
Aszisztens:
Török I. Tamás, Monori Nándor
Gól:
 ill.
Lap: Nagy István 48' , Körtvélyesi Ádám 56' , Csuka József 65'  ill. Marok Bence 68' , Tass Bence Huba 71' , Kiener Tamás 90'

A forduló további eredményei:
2014-10-04
Budakalász MSE - Péceli SSE 2-2, Pomáz-ICO SE - Szigetgyöngye SE 6-2, Kistarcsai VSC - Dunakeszi Kinizsi USE 3-1, Gödi SE - Leányfalu SE 0-1
2014-08-17
Csomádi KSK - PILE-Szántó 3-2, Piliscsaba SE - Perbál SC 2-0
Szabadnapos
: Sóskút SKE

Tárnok Bolha KSK
: Kaszás Attila 6 - Czeilinger Péter 6, Ilyés Attila 7, Csibrik György 6, Nagy István 6 - Csuka József 6, Bakó Gábor 5, Csákány Gábor 6 (Pluhár Bálint 78' 0), Gyulay Gábor 4 (Tóth Tamás 46' 6) - Lingli Gábor 6, Körtvélyesi Ádám 6 (Kupi János 83' 0)
Kispad: Pintér László, Lehotka Botond
Edző: Kovács László

Ürömi SC: Szabó Gergely - Marok Bence, Ködöböcz Tibor, Fülöp Ádám, Lovász Krisztián - Bauer Tamás (Tass Bence Huba 36'), Lőrincz Ádám, Podhorcsek Dániel - Örkényi Bence (Kiener Tamás 77'), Nyisztor Donát, Oláh Róbert (Hajdú Péter Márton 86')
Kispad: Ködöböcz Csaba, Péntek Norbert, András Ferenc
Edző: Podhorcsek Miklós

Az elmúlt hetek ismeretében tudtuk, hogy nem nézünk könnyű mérkőzés elé a listavezető ellen. Valljuk be, nem mi voltunk a favoritok. Ehhez képest a csapat nagyon jól helytállt. Nem, hogy gyengébben játszottunk volna ellenfelünknél, hanem inkább mi álltunk közelebb a győzelemhez. A vendégek szokásos rúgd és fuss a labda után játékukat játszották, amit végig sikerült semlegesítenünk. Hába voltak támadóik fizikálisan fölényben védőinkkel szemben, gólhelyzetet egyetlen egyet sem tudtak kialakítani. Mi kétszer is egy az egyben vezethettük Szabó kapujára a labdát, Lingli Gábor és Körtvélyesi Ádám is kihagyták a ziccerüket. Volt még egy reményteljes szituáció. Lí ugrott ki a 15. percben egy labdával - szintén faképnél hagyva a védőket - ám a játékvezető érthetetlen módon belefújt az akcióba, ugyan is előtte szabályosan felrúgták indító játékosunkat. Ez valóban durva szabálytalanság volt, de az akciót azért be lehetett volna fejezni. A következő meglepetés az volt, hogy a dologból csak egy síma szabadrúgás lett a javunkra. A durván szabálytalankodó játékos még csak sárga lapot sem kapott! Játékosaink küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak, ám az, hogy a 100%-os ziccereket most már sorozatban kihagyjuk, egyre kellemetlenebbé válik. Úgy látszik gólhelyzetbe kerülő játékosaink képtelenek megfelelően összpontosítani.  

Kovács Lászlót kérdeztem:

Tabella a 8. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz