7.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > ÖREGFIÚK > 2017/2018 > Őszi mérkőtések

Tárnok KSK - Zsámbék SK 4-4 (2-0)
Tárnok KSK, 2017-10-07 - szombat 15:00


Játékvezető: Ferenczik István
Aszisztens: -

Gól:
Szabó Zsolt 4', Ruzsinkó Zsolt 13', Veszeli Gábor 59', Craciun Ion 70' ill. Bodó László 43', Mlaka Tamás 54', Fazekas Csaba 62', 64'
Lapok: Craciun Ion 70' ill. Bartók Zsolt 34'

A forduló további eredményei: Budajenő KSE - Vál KSE 2-5, Komáromi FC - Pátyi SE 10-3, Perbál SC - Tordas SE 5-0, Sóskút SKE - Viadukt Biatorbágy 1-0, Dunafüred LC - Gyúró SE 3-1


Tárnok KSK:
Vermesy Attila - Ott Ákos, Ruzsinkó Zsolt, Nahaj Gergely, Huszár Balázs - Veszeli Gábor, Szabó Zsolt, Tóth József, Juhász Sándor - Ducsai Donát, Craciun Ion

Csere: Méreg Ferenc,Takács György,  Szabó Emil, Kupi János, Dajkai Zsolt, Csősz János
Edző: Somogyi Henrik

Zsámbék SK: Kovács Sándor - Gálicz Ferenc, Bodó László, Monos Roland, Nagy Tibor - Kégli Norbert, Bartók Zsolt, Izeli József, Kenyeres Péter - Bors Attila, Kiss Mihály
Cserék: Nyíri Béla, Mlaka Tamás, Fazekas Csaba, Haupt József, Kemény Kristóf

Aradi Béla tudósítása:
Tavasszal az ezüstéremről döntött a Zsámbék elleni rangadó, akkor kiélezett küzdelem után, két perccel a vége előtt Huszár Balázs fejese a mi javunkra döntött. Hasonló volt a tét most is, hiszen győzelmünk esetén vesztett pontok tekintetében beértük volna ellenfelünket.
Jól is kezdtük a mérkőzést hiszen, negyedóra elteltével már két góllal vezettünk! Előbb Szabó Zsolti lépett ki és helyezett higgadtan a kapuba, majd végre egy - jogosan megítélt - büntetőt Ruzsinkó értékesített. Az első félidőben több gól nem esett, de a játékra nem lehetett panasz, nagy iramú, színvonalas játék folyt, helyzetekkel mindkét oldalon.
Bár a szünetben Szabó "Spiff" István megjegyezte, hogy a kettő-null nagyon veszélyes eredmény, ezt csak károgásnak vettük és bizakodva vártuk a második játékrészt.
Lehet, hogy Pisti még is csak ért valamit a focihoz, hiszen érthetetlen hibáinkat kihasználva szűk negyedóra alatt egyenlített a Zsámbék!
Nem volt megállás, potyogtak a gólok! ! Röviddel az egyenlítés után Szabó Zsolti által kiharcolt tizit Szancsó még fölé rúgta, a következő akció góllal végződött: Ducsai Donát remek beadását Veszeli Gabi fejelte a hálóba. 3-2 "ide".
Mire kiörültük volna magunkat, jött a hidegzuhany! Fazekas Csaba két perc alatt megfordította az eredményt, mindkétszer teljesen egyedül fejelhetett az ötösről. 4-3 "oda"!
Szerencsére még most sem volt vége, rohamoztunk, és Craciun Jani révén sikerült is az egyenlítés. A fenn maradó időben is mindkét csapat nyerésre játszott, de nem sikerült döntésre vinni a dolgot.
Rendkívül élvezetes, mérkőzés volt, tulajdonképpen mindkét csapat győzelmet érdemelt volna.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz