7.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

7.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Őszi mérkőzések

Bugyi SE II. - Tárnok BKSK 0-3 (0-0)
Bugyi, 2017-10-08 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Kozenkai Björn Gergő
Aszisztens: Weil Levente, Rozenbeiger András Roland

Gól: Ilyés Attila 74', Váradi Gergő 77' 86'

Lapok:Farkas Béla 67' ill. Czeilinger Zsolt 65'

A forduló további eredményei: Szigetszentmárton KSE - Dunavarsányi TE II. 1-4, Kiskunlacháza SE - Szigetbecse SE 0-0, Érdi VSE II. - Dömsödi USE 5-2, Dunaharaszti MTK II. - Délegyháza KSE 2-3, Szigetcsép SC - Dunafüred-Százhalombatta 2-2, Sóskút SKE - Szigethalom SC 0-3 !!


Bugyi SE II.: Kohut Károly - Tóth Tibor, Szadai Attila (Molnár Imre 51'), Proksa Csaba, Csányi Csaba, Katus Attila, Pap Gyula, Farkas Béla (Gazsó Tamás 61'), Novák László, Csernyi Dávid (Bai Miklós 81'), Kocsis András (Nagy Norbert 72')
Kispad: Nagy Kornél, Katus Lajos, Szatmári Tamás
Edző: Szőgyi Tamás

Tárnok BKSK: Szabó Zoltán 0 - Czeilinger Zsolt 6 (Sárai Ferenc 65' 0), Veszeli Tibor 6, Viszokai János Dániel 6, Pusztai Csaba 6 - Csibrik György 6, Lingli Gábor 7 (Tóth Tamás 77' 0), Kapcsos Norbert 5 (Mészáros Tamás 55' 6), Bakó Gábor 5 (Hrabina Ádám 58' 6), Váradi Gergő 8 - Vida Péter 4 (Ilyés Attila 67' 7)
Kispad: Pintér László
Edző: Kaszás Attila


Azt gondolom, hogy aki látta ezt a mérkőzést és a Tárnokért szurkolt, sok ősz hajszállal lett gazdagabb. Adódott ez főleg abból, hogy a mérkőzés 3/4-ed részében nekünk semmi sem sikerült. Elég álmosan kezdtük a mérkőzést, ami nem azt jelentette, hogy nem irányítottuk volna a játékot, de a passzoknál, cseleknél, indításoknál gyakran hibáztunk. Így csordogált a mérkőzés a 20. percig, amikor egy előre rúgott labdával kiugrott az egyedül elől tartózkodó játékos, aki ziccerig futott, de legnagyobb szerencsénkre kapu mellé emelt. Az első félidőben továbbra is csak helyzetecskékig jutottunk, míg a 40. percben Kapcsos Norbi előtt igazi nagy helyzet, igazi ziccer kínálkozott, de közelről mellé lőtt.

A második félidőben továbbra is támadtunk, további helyzeteink is adódta, de a góllövés továbbra sem sikerült. A hazaiak viszont ekkor is kontráztak egy nagyon veszélyeset, de ismét kimaradt a ziccer.  A 63. percben Csibrik Gyurecet faultolta védője a 16-oson belül, ami 11-est ért. A büntetőt Vida Peti végezte el, de félmagas lövését Kohut kiütötte. Ezek után a legnehezebb feladatunk - azt gondolom - saját magunk legyőzése volt. A sok elrontott támadás, kihagyott 11-es és kihagyott helyzetek után el kellett hinnünk, hogy képesek vagyunk még hálóba találni. Mészáros Tamás és Hrabina Ádám korábbi beállása után Kaszás Attila újabb csréket határozott el. Ilyés Attila, Sárai Ferenc és Tóth Tamás került a csapatba a hajrára. Újult erővel támadtunk tovább és látszott, hogy meg akarják nyerni a fiúk ezt a mérkőzést. Ilyés Attila közvetlenül a beállítása után már a gólvonal mögé juttatta a labdát, de a játékvezető szabálytalannak találta azt a mozdulatot, amivel Raul felugrott fejelni. Mondanom sem kell, hogy mi ott a kispadon ezt nem így láttuk. Végre a 74. percben "győzött az igazság". Lingli Gábor alaposan megkeverte védőjét és miután tisztára játszotta magát, beadott az éppen érkező Raul elé, aki másodszor is kapuba fejelte a labdát és ezúttal már a játékvezető sem vitatta a mozdulat szabályosságát. 0-1. Innen már érezni lehetett, hogy önmagunk legyőzése sikerült és nem lesz ez másképpen a az ellenféllel kapcsolatban sem. Két perccel később Váradi Gergő egyéni akcióba kezdett. Átszáguldott a védelmen, majd tiszta helyzetben 13 méterről kilőtte a hosszú sarkot. 0-2. Ez a gól a biztos győzelmet jelentette, de ha már lendületben voltunk... A 85. percben Váradi Geri végzett el szabadrúgást az oldalvonal közeléből, úgy 20 méterre az alapvonaltól. A kapu elé lőtt labdához menet közben senki sem ért hozzá és lehet, hogy ez zavarta meg Kohutot, amikor ő is a labda mellé nyúlt, így az érintés nélkül hullott be a hosszú oldalon a kapuba. 0-3.

A hátralévő pár percben már sokminden nem történt. A kispad képe a hajrára teljesen megváltozott. Őszülő emberekből vidámakká váltunk. Lám milyen "apróságkon" múlhat a hangulatunk változása! Elég pár gól és már másképpen látjuk a világot!

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz