4.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

4.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2010/2011 > Rájátszás

TÁRNOK BOLHA-XII. ker. HEGYVIDÉK 3-0 (2-0)
Bajnoki mérkőzés
Tárnok BFTSE Sportpálya, 60 néző (2011.06.18 10:00)
Gól: VAJDA DÁNIEL 28' 44' 50'

A forduló további eredményei:
SOROKSÁR SPORT CLUB KFT. - ÚJBUDA TC 3-1, GÁZMŰVEK MTE - BVSC-ZUGLÓ 11-0, MLTC - GRUND 1986 FC "A" 1-1, ÚJPESTI TE - SZENT ISTVÁN SE 10-0

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 0 (RAVASZ MÁRK 77.perc) - KOVÁCS GYULA 6 (RÉTI TAMÁS 75.perc), VÖLGYI ÁDÁM 6, PANYI LÁSZLÓ 6, PUSZTAI CSABA 6 (CSŐSZ BALÁZS 66' 6) - NAGY DÁNIEL 6, MÁJER GERGŐ 7, FEHÉR ROLAND 6, CZEILINGER PÉTER 5 (FARKAS ÁKOS 46' 6) - SÁRAI FERENC 6, VAJDA DÁNIEL 8
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ

Utolsó mérkőzésünket szintén hazai pályán játszottuk, hiszen a HEGYVIDÉK csapata is eljött Tárnokra.
A mérkőzés nehezen indult. Többnyire egymás hibáiból éltek a csapatok. Alacsony színvonal jellemezte az első negyedórát. Aztán a mérkőzés félidejének derekán menetrendszerint jött Vajda Dani gólja. Ez mindkét csapatot felrázta kicsit, ami a mi csapatunknál további lehetőségeket eredményezett, a vendégek inkább mezőnyjátékban erősödtek, de igazi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Még a félidő lefújása előtt sikerült újabb gólt szereznünk. Egy kicsiben elvégzett szöglet után Májer Geri cselezte be magát egészen a kapu elé és saját maga fejezte be - góllal - magánakcióját. Éles szögből, laposan lőtt a rövidbe. Legalább annyira "megfirkálta" a védőket, mind Dani az első gólnál.
A második játékrészben már egészen más játékot nyújtottunk, mint az elsőben. Abszolút fölényben játszottunk, ami a félidő harmadának végén ismét gólt eredményezett. Ismét Vajda Dani volt eredményes. Két csellel hozta magát lövőhelyzetbe és 18 méterről a léc alá bombázott. A hátra lévő fél órában már csak gólhelyzetekig jutottunk. A biztos győzelem tudatában már nem sikerült igazán az összpontosítás, így a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. 3-0-ás győzelmünk mindenképpen megérdemelt, sőt jóval nagyobb arányú is lehetett volna.


KOVÁCS LÁSZLÓ (TÁRNOK BOLHA): - A győzelmünk megérdemelt. A mérkőzésen tompán, néha körülményesen játszottunk. Hazai pályán nem tudtuk megismételni az Újbuda elleni jó játékunkat.

A mérkőzés videóösszefoglalója:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz