4.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

4.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Táborfalva KSE - Tárnok BKSK 2-7 (0-5)
Táborfalva, 2018-09-09 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Gáspár Gergely
Aszisztens: Szalma Balázs

Gól: Volentér Dávid 52', Deák Ferenc 77' ill. Hrabina Ádám 8', Vida Péter 23' 26' 34' 44', Sárosi Róbert 60', Péter Krisztián 72'

Lapok: Szénási Pál 23' , Sáfrán Dezső 68' , Revák Sándor 87' ill. Demján Dénes 41' , Sárosi Róbert 87'

A forduló további eredményei: Kiskunlacháza SE - Délegyháza KSE 1-1, Ráckeve VAFC - Ecser SE 3-0, Diósdi TC - Dömsödi SE 2-2, Ócsa VSE - Szigethalom SC 4-1, Inárcs VSE - Perbál SC 1-3, Újlengyeli DSE - Gyáli BKSE 3-3, Pátyi SE - Sóskút SKE 1-4


Táborfalva KSE: Keserű Imre - Szabó Ödön, Terebes Attila, Deák Ferenc, Veszelszki Gábor, Volentér Dávid, Revák Sándor, Szénási Pál, Sáfrán Dezső, Zvat Zoltán, Hrumó Bence (Polyák Csaba 46')
Edző: Polyák Csaba

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Demján Dénes 6 (Nagy Attila 65' 6), Veszeli Tibor 7, Csibrik György 7, Nagy István 7 (Demján Dániel 63' 6) - Hrabina Ádám 7, Czeilinger Zsolt 6 (Eskulits Dávid 65' 6), Mészáros Tamás 6 (Péter Krisztián 55' 7) - Takács Patrik 7 (Sárosi Róbert 58' 7), Vida Péter 9, Ruzsinszki Dávid 7

Kispad: Szabó Zoltán

Edző: Kaszás Attila


Mérkőzés előtt az öltözőben Kaszás Attila azt kérte játékosaitól, hogy alaposan melegítsenek be és felpörögve kezdjék a játékot, már az első perctől kezdve. Ezt most teljes egészében betartották a srácok. Az első pillanattól kezdve jelentős fölényben voltunk, jól játszva, esélyt sem adtunk a hazaiaknak a pontszerzésre. Az első félidő 5-0-ás vezetésének tudatában, a második játékrészt már egy kicsit lazábban vették a fiúk, amitől ez a félidő szorosabban alakult, de még ez is belefért. 7 gólunk mellett, gólhelyzeteink maradtak ki. A legnagyobb a mérkőzés utolsó percében volt, amikor Ruzsinszki Dávid a kapu torkából kb. 1-1,5 méterről az üres kapu fölé durrantott. Valljuk be, ez volt technikailag a nehezebb megoldás. Kapuba találni könnyebb lett volna. Sebaj Dávid, legközelebb majd bemegy!


Így estek a gólok:

8. perc: Hrabina Ádám 17 méterről lőtt, szembe a kapuval. Lapos lövésére a kapus mozdulni sem tudott, így a labda "begurult" a jobb alsóba. 0-1.

23. perc: Vida Péter kezdett neki mesternégyesének. Petit akasztotta védője a 16-oson belül. A büntetőt saját maga végezte el és rúgta a jobb felsőbe. 0-2.

26. perc: Nagy István labdáját Ruzsinszki Dávid elpöccintette a kapus elől, éppen Vida Peti elé, aki közelről talált a hálóba. 0-3.

34. perc: Mészáros Tamás vitte fel a baloldalon a labdát. Az alapvonal közeléből középre adott a jól érkező Vida Péter elé, aki közelről, ezúttal sem hibázott. 0-4.

44. perc: Takács Patrikra a 16-os és az 5 és feles közötti térben, védője hátulról ráugrott és földre vitte. Ennek a büntetőnek is Vida Peti futott neki és a labdát a bal kapufa tövéhez rúgta. Hiába indult el jó irányba a hazaiak kapusa. A jól helyezett labdát nem érhette el. 0-5.

52. perc: Sikerült a hazai szépítés. Egy indítással Volentér Dávid törhetett egyedül kapura és a kapuból kilépő Pintér Laci mellet ellőtt labdája hálóba talált. 1-5.

60. perc: Csibrik Gyuri indította tértölelő labdával a 16-oson belül tartózkodó Sárosi Róbertet, aki ugyan azzal a mozdulattal tette maga elé a labdát, amivel megszelidítette és két lépés és egy csel után kapuba lőtt. 1-6.

72. perc: Csibrik Gyuri csapott össze a labdáért egy védővel a hazai 16-os előterében. Győztes a "nevető harmadik" Péter Krisztián volt, aki 4-5 csellel teljesen megbolondította a védelmet és 8 méterről lőtt a hálóba. 1-7.

77. perc: A középre ívelt szögletet az érkező Deák Ferenc kapásból a kapunkba passzolta. 2-7.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz