4.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

4.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Tavaszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Sóskút SKE 1-1 (1-1)
Tárnok KSK, 2015-04-04 - szombat 12:300


Játékvezető: Gaál Bence Kristóf
Aszisztens:
Tóth Péter
Gól:
Kádár Viktor Emánuel (öngól) 5' ill. Varga György 7'  
Lap: Sárai Ferenc 68' ill. -

A forduló további eredményei:
Százhalombattai VUK SE - Solymári SC 0-3, Taksony SE - Ferencvárosi FC 4-1, Felsőpakony SK - Alsónémedi SE 2-2, Ócsa VSE - Ráckeve VAFC 1-0, Viadukt SE-Biatorbágy - Hegyvidék UFC 1-0

Bolha FTSE Tárnok
: Ravasz Márk 6 (Pintér László 46' 6,5) - Demján Dániel 6,5 (Czeilinger Zsolt 46' 6,5), Kovács Gyula 7 (Pusztai Csaba 46' 6,5), Eskulics Dávid 7,5, Németh Kristóf 7 - Szász Csaba 6,5, Miseta Roland 6 (Csuka Zsolt 46' 7), Tóth Zalán 7,5 - Sárai Ferenc 7, Süle Soma Kristóf 6,5, Kürti Viktor 6 (Czeilinger Balázs 70' 0)
Kispad: Kovács Ádám, Demján Dénes
Edző: Csizly Attila

Sóskút SKE: Hegyi Bálint - Kolonics Krisztián, Starzl Ádám, Hilbert Mátyás, Kádár Viktor Emánuel - Melis József, Pénzes Balázs, Lakatos Sándor - Varga György, Schlégel Ákos (Győrbíró Róbert 61'), Bednári Edvárd Imre (Szántó Ferenc 50')
Kispad: Lénárt László, Bárány Gergő
Edző: Jordáki Zoltán

A 7. percben már a második gól született meg, így akár gólzáporos is lehetett volna a mérkőzés. De nem lett az, mert a támadások befejezését a továbbiakban mindkét csapat elügyetlenkedte, a 60. percben pedig Pintér László védett óriásit. A mérkőzés első öt perce komoly sóskúti fölényt hozott. Ez a fölény annyira komoly volt, hogy a gólunkat megelőzően jutottunk át először a vendégek térfelére. Támadásunk szép volt, de a befejezésről mégis sóskúti játékos gondoskodott. Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek, mert két percre rá jött az egyenlítés. Akkor még nem sejtettük, hogy ebből ma már nem látunk többet ezen a mérkőzésen. Illetve egyet még láttunk a második játékrészben, de a játékvezető a partjelző beintésére lesnek ítélte Sárai Feca találatát. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a vonalban álló Zombori Andris szabályos gólnak látta.
A mérkőzés jó iramú, közepes színvonalú, de élvezetes játékot hozott. A színvonalra azért írok csak közepeset, mert a nagyon szép és látványos megoldások mellett, nagyon sok hibával is játszottak a csapatok.
A mutatott teljesítményeket látva, az a véleményem, hogy igazságos eredmény született.

Csizly Attila: -
A bajnokság időszakában, a mérkőzés utáni hétnek arról kellene szólnia, hogy  azokon a dolgokon javítsunk, amik nem működtek a pályán. De én most szakítva ezzel a modellel, inkább azoknak a dolgoknak a finomításán, tökéletesítésén szeretnék dolgozni, amik igen is működtek, amiket  a mérkőzés elején megbeszéltünk, illetve előző héten gyakoroltunk. Gratulálok az U21-s és a felnőtt csapatnak a hétvégén elért eredményért.

A teljes mérkőzés videója:

Tabella a 4. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz