30.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

30.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések


Kelen SC - BFTSE Tárnok
2-3 (0-1)

Budapest, Kelen SC Sporttelep, 2013-06-08 - szombat 11h
Játékvezető: Czár Krisztián
Aszisztens: Dobó Gábor, Róka Márton
Gól: Baliga Attila 75' 76' ill. Miseta Roland 15' 49' 61'
Lap: Garamszegi Ábris 27', Ferencz Márk 37' ill. Viszokai János 83'

A forduló további mérkőzései
201
3-06-08 - szombat: Rákosmente - Üllő SE 17-2, Maglódi TC - Gyöngyös AK 1-21, Nagybátonyi SC - XVII.ker. Rákosmenti TK 2-0, FC Dabas - Dunakeszi VSE 18-2
201
3-06-09 - vasárnap
: Gödöllői SK - Jászapáti VSE 14-0, Tápiószecső FC - RAFC 7-2, Dunaharaszti MTK - Tököl VSK 3-4

Kelen SC: Petán Patrik - Sárréti Ádám, Kelemen Tamás, Héder Norbert, Ferencz Márk (Pustianu Gabriel 46') - Kovács Zsombor, Váczi Szabolcs, Voldbaek Martin - Lénárt Balázs, Hajdu Attila (Bene Ádám 46'), Garamszegi Ábris (Baliga Attila 46')
Kispad: Orosz Ádám, Vágó Soma
Edző: Polgár Ferenc

BFTSE Tárnok: Pintér László (Kürti Viktor 46' 7) - Nagy Dániel 7, Németh Kristóf 6 (Demján Dániel 88'), Kovács Gyula 7, Czeilinger Balázs 7 (Czeilinger Zsolt 85') - Szász Csaba 6, Miseta Roland 9 - Balogh Richárd 5 (Viszokai János 46'), Bilik Krisztián 7, Csuka Zsolt 7 - Tóth Tamás 5 (Petheő Axel 57' 6)
Kispad: Süle Soma Kristóf
Edző
: Csizly Attila

A mérkőzésről
: Kitűnően felépített taktikával vonultunk ki a pályára, melynek lényege a biztonságos védekezés volt, de nem feladva ezzel a támadás lehetőségét sem. Ne feledjük, a bajnokság ezüstérmesének otthonába látogattunk ma. Taktikánkból adódóan a hazaiak birtokolták többet a labdát, de védelmünket nem sikerült áttörniük. Gyakorlatilag 6 emberrel védekeztünk, és főleg a második félidőben az egyékes rendszerben is sikeresen támadtunk. Ekkor Miseta Roland volt az, aki a hátul megszerzett labdákat megkapta és megtartotta, visszajátszotta ha kellett, vagy pedig indításból elviharzott. Ami még jobban emeli Miseta játékának értékét (ma magasan ő volt a mezőny legjobbja), hogy elfutásait rendre góllal fejezte be. Mindhárom góljánál óriási nyugalommal, szinte kicentizve a sarkokat helyezte el a labdát a kapuba.  A második félidő utolsó harmadában egy kicsit ránk ijesztettek vendéglátóink. 3-0-ás vezetésünk biztos tudatában ráébresztettek bennünket, hogy nincs még megnyerve a mérkőzés. Egy perc alatt két gólt tudtunk kapni. Szerencsére időben észbe kaptunk és sikerült megtartani a maradék egygólos előnyünket. Szép befejezése volt ez a mérkőzés a bajnokságnak!  


SZIMANDL GÁBOR: -Gratulálok a csapat egész éves teljesítményéhez és Csizly Attilának az áldozatos munkájához! Ez a mérkőzés volt a bizonyíték arra, ha valamit nagyon akarunk, akkor azt el is érjük!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz