3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Tárnok BKSK - Újlengyeli DSE 1-0 (0-0)
Tárnok KSK, 2018-09-01 - szombat 16:30


Játékvezető: Tóth Zoltán
Aszisztens: Feigl Gábor, Kiss Bálint

Gól: Czeilinger Zsolt 83'

Lapok: Veszeli Tibor 56' , Bakó Gábor 57' , Csibrik György 75' , Ruzsinszki Dávid 90' ill. Nagy Gábor 75' , Fekete Sándor 92'

A forduló további eredményei: Ecser SE - Pátyi SE 2-2, Inárcs VSE - Táborfalva KSE 6-3, Dömsödi SE - Perbál SC 4-2, Délegyháza KSE - Diósdi TC 2-1, Ráckeve VAFC - Gyáli BKSE 2-0, Kiskunlacháza SE - Szigethalom SC 2-2, Ócsa VSE - Sóskút SKE 2-6


Tárnok BKSK: Pintér László 8 - Czeilinger Zsolt 6, Veszeli Tibor 5, Nagy Dániel 5, Nagy István 5 - Bakó Gábor 5 (Péter Krisztián 63' 5), Csibrik György 5, Hrabina Ádám 5 (Mészáros Tamás 46' 5) - Takács Patrik 4 (Sztojka Renátó 46' 4), Vida Péter 5 (Sárosi Róbert 84' 0), Sárai Ferenc 5 (Ruzsinszki Dávid 63' 5)
Kispad: Kürti István, Demján Dénes
Edző: Kaszás Attila

Újlengyeli DSE: Vozári Dániel - Papp Kornél, Ásoth Dániel, Majer András, Telepóczki János, Gendur Olivér (Meszjár Károly 50'), Juhász András, Juhász Péter (Scheidl Marcell 78'), Ozsvári János, Fekete Sándor, Nagy Gábor

Edző:


Komoly mezőnyfölényben játszottuk végig a mérkőzést, mégsem mondható, hogy könnyű győzelmet arattunk volna.

Az első félidőben meddő mezőnyjáték folyt, amikor döntően mi birtokoltuk a labdát, de ezzel sem tudtunk gólhelyzetet kialakítani. Összesen két lövésünk jelentett némi veszélyt a vendégek kapujára. Mindkét lövés a 16-osról történt. Először Bakó Gábor lőtt 20 cm-re kapu mellé, majd Sárai Feca lőtt fordulásból kapufát.

A második félidőben szintén nagy fölényben játszottunk, de ekkor már az újlengyeli kontrák is komoly veszélyt jelentettek kapunkra.

A 49. percben Mészáros Tomi szép cselekkel tört a 16-oson belülre, Vida elé játszott, de Peti azonnali lövés helyett csinált még egy cselt és az ütemkésés azt jelentette, hogy a védő bele tudott lépni.a labda útjába.

Az 55. percben a vendégek előtt adódott óriási lehetőség. Egy mélységi indítással Majer András ugrott ki a félpályánál és faképnél hagyta védőinket. Már csak a kifutó Pintérrel volt szemben, de az ő eszén nem tudott túljárni. Laci parádés refleszszel kaparintotta meg a labdát.

A 64. percben csapatunkban először pályára lépő Péter Krisztián három csellel kígyózott át a vendég védőkön, de lövését Vozár védte.

A 65. percben ismét újlengyeli helyzet maradt ki.

A 70. percben Péter, Ruzsinszki és Vida akciózott. Az akció végén Vida egy csellel került lövőhelyzetbe, de lövése a kapufán csattant.

A 83. perc végre meghozta várva várt gólunkat. Nagy István labdája került a támadással feljövő Czeilinger Zsolt elé, aki nem sokat teketóriázott. 20 méterről nagy erővel ellőtt labdája a bal felső sarkot találta meg. 1-0.

A 86. percben végképp bebiztosíthattuk volna győzelmünket. A gólhelyzetben lévő Sárosi Róbertet vágta fel látványosan Papp Kornél. A 11-est Mészáros Tamás mellé lőtte.

A játékvezető két percet hosszabbított, de az eredmény már nem változott.

A felejthető mérkőzést, felejthető játékkal nyertük, így két döntetlen után megszereztük első győzelmünket.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz