3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Őszi mérkőzések

Tárnok BKSK - Dunavarsányi TE II. 2-1 (0-1)
Tárnok, 2016-09-10 - szombat 16:00


Játékvezető: Szántó Tamás
Aszisztens: Kecskeméti István, Kovács Péter

Gól: Váradi Gergő  75', Tóth Tamás 88' ill. Lázár Róbert 15'

Lapok: Gyulay Gábor 50' , Fagyal Bertalan 60' , Váradi Gergő 70' ill. nem volt

A forduló további eredményei: Kiskunlacháza SE - Szigetbecse SE 4-1, Dunafüred LC - Sóskút SKE 1-4, Bugyi SE II. - Dunaharaszti MTK II. 3-3, Délegyháza KSE - FC Dabas III. 2-4, Érdi VSE II. - Diósdi TC II. 4-4
Szabadnapos
: Szigetszentmárton KSE

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Süle Soma Kristóf 6, Veszeli Tibor 6, Pusztai Csaba 6, Váradi Gergő 6 - Szabó Zsolt 5 (Csibrik György 44' 6), Gombócz Vince 6, Kürti Viktor 6 (Czeilinger Zsolt 84' 0) - Fagyal Bertalan 6, Gyulay Gábor 5 - Tóth Tamás 6
Kispad: Szabó Zoltán
Edző: Kaszás Attila

Dunavarsányi TE II.: Ernszt Roland - Venczel Sándor, Papp Csaba, Vörös Zoltán, Tóth Tamás - Kulimak József (Pöttendi József 77'), Farkas Tamás, Antoni János (Bathó Károly 66'), Tóth Zsolt - Lázár Róbert, Kalmár Gergely (Németh Ferenc 85')
Kispad: Vámos Tamás, Dávid István
Edző:


Rossz előjelekkel indult a mérkőzés, hiszen mindössze egy kapus és két mezőnyjátékos csere ült a kispadon. Az egyik cserénk Czeilinger Zsolt volt, aki először kapott meghívást felnőtt bajnoki mérkőzésre és később, amikor pályára is léphetett, döntő érdemeket szerzett győztes gólunk megszerzésében. Gratulálunk Zsolesznek a sikeres debütáláshoz!

A mérkőzés első negyedórájában fölényben játszottunk, gyakorlatilag a mi elképzelésünk szerit és a mi helyzeteinkkel zajlott a játék. A 12. percben szinte tüzijátékot rendeztünk a vendégek kapuja előtt. Először Kürti Viktor lövése pattant vissza és ismételhetett. Második kísérletét a "kapufa védte", ahonnan ismét visszapattant, ezúttal Gombócz elé. A harmadik lövést a kapus ütötte ki nagy bravúrral. Vincének is megadatott az ismétlés lehetősége, de az ő második lövése végül fölé ment. A 15. percben viszont már másodszor hagyta faképnél védelmünket egy hosszú indítással Lázár Róber, aki ekkor már nem hibátott és a 16-osról senkitől sem zavartatva lőhetett a már vert helyzetbe került Pintér Laci mellett a hálónkba. 0-1. Igazi hidegzuhany volt. Ettől kezdve bizony enyhén szólva is akadozott a játékunk. Keményebben szólva: rosszul és sok hibával játszottunk.

Kaszás Attilát bizony a dunaharaszti szünethez hasonlóan, ebben a szünetben sem irigyeltem. Újra - mint ahogyan az előző hétvégén - fel kellett a társaságot rázni. A cserepadon közben már csak a már említett Czeilinger Zsolt maradt, mert az első félidő végén egy összecsapaás után Szabó Zsolt megsérült és azonnal cserélni kellett. Szerencsére Attila ismét fel tudta tüzelni a fiúkat a szünetben és a játék képe is megváltozott.

A vendégek nagyon szívósan küzdöttek, védekeztek és próbálták tartani előnyüket. A többnyire betömörülő védelem ellen kevés gólszerzési lehetőségünk volt, de pont annyit tudtunk értékesíteni, ami elég vol a győzelemhez. A 75. percben sikerült az egyenlítés. Gyulay Gábor átadásából Váradi Gergő talált a hálóba. 1-1. Ekkor érezhető volt, hogy sikerülhet a fordítás is. A hajrában szinte egykapuztunk és végül a mindent elsöprő akarás meghozta a gyümölcsét. A befejezés előtt kettő perccel Tóth Tomi volt eredményes. Ekkor a pár perccel azelőtt beállt Czeilinger Zsolt nagyszerű labdával ugratta ki a jobb szélen Gyulay Gábort, aki középre adott és a nagyszerűen érkező Tóth Tamás közelről helyezhette el a labdát a vendégek hálójába. 2-1.

Nehezen született meg a győzelem, de megszületett!


Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz