3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2014/2015 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Érdi VSE 5-0 (1-0)
Tárnok KSK, 2014-09-21 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Kányási István
Aszisztens:
Molnár László
Gól:
Kollár Dávid 23' (öngól), Horváth Martin 47' 80', Szász Csaba 52', Csillik Gábor 76'
Lap: nem volt

A forduló további eredményei:
2014.09.20-21.
Halásztelek FC - Százhalombattai VUK SE 5-1, Dabas-Gyón FC - Taksony SE 0-3, Bugyi SE - Sóskút SKE 0-1, Kiskunlacháza SE - Ráckeve VAFC 1-3
2014.12.06.
Törökbálinti TC - Dunavarsányi TE 2-2

Bolha FTSE Tárnok
:  Pintér László 6 - Süle Soma 5 (Czeilinger Zsolt 75' 0), Németh Kristóf 5, Eskulics Dávid 6, Demján Dániel 5 (Horváth Martin 46' 6) - Kovács Gyula 6, Kürti Viktor 5, Csuka Zsolt 5 - Csillik Gábor 5 (Gonda Roland 85' 0), Szász Csaba 6  (Süle Ármin 85' 0), Sárai Ferenc 5 (Demján Dénes 80' 0)
Edző: Csizly Attila

Érdi VSE: Tímár Richárd (Heller Tibor 65') - Földesi János Ádám (Monoki Dávid 70'), Nagy Vilmos István, Kollár Dávid, Tóth Bence - Kőkuti Richárd, Virág Alex (Székesváry István 46'), Zakariás István László - Győrfi Kristóf (Krámos János 46'), Nikolits György (Dobi Richárd Miklós 80'), Góman Zoltán
Kispad: Molnár Gergely
Edző:

Az első félidőben csapnivalóan rossz játékkal rukkoltak elő fiataljaink. A játékban, amit el lehetett rontani, azt el is rontották. Rossz passzok a mezőnyben, rossz befejezések a kapu előtt, gyenge védekezés a széleken, amiből szerencsére a középen rosszul helyezkedő, vagy többnyire lemaradó vendég "belsők" nem tudtak gólhelyzetbe kerülni. Még egy 11-est is sikerült kihagynunk. Azért egy öngóllal még így is sikerült előnnyel levonulni a szünetre.
Mindez a második játékrészre már nem volt jellemző. Talán varázsütésre, de talán inkább az edzői dörgedelmekre a szünetben, mintha kicserélték volna a csapatot. Pedig ekkor még csak Horváth Martin állt be, Demján Dani helyett. Cserélni tudni kell! Ez most be is jött, mert a kezdés utáni második percben Martin góllal jelentkezett be és továbbra is motorja maradt a támadásainknak. Szerencsére a nagyszerű második félidei játékunk feledtetni tudta a gyenge első játékrést és végül nagy gólkülönbségű győzelem lett a vége.
Percről percre
16. perc: Csillik Gabi lépett el a védőktől és a 16-oson belül csak felrúgni tudták. Csuka Zsolt 11-esét védte Tímár
20. perc: Csuka hagyta faképnél a védőket. A 16-os vonalról lőtt, de gyengén kapu mellé.
24. perc: Kürti Viktor lőtt 16 méterről. A kapuja előtt felszabadítani akató védőt Szász Csaba zavarta meg így a védő lábáról pattant kapuba a labda. Az öngóllal 1-0.
35. perc: Csuka Zsolt szögletét közelről fejelte mellé Sárai.
47. perc: Csuka, Sárai, Horváth volt a labda útja. Martin erőszakosan áthámozta magát a védőkön és kapura tört, majd 7 méterről ellőtte a labdát a kapus mellett, aki még beleért a lövésbe, de hárítani már nem tudott. 2-0.
53. perc: Sárai Fecó és két keresztezni akaró védő rohant rá a labdára. Szerencsére a két védő egymást zavarta, így Sárai lett a nevető harmadik. Élt is a lehetőséggel. Villámgyorsan vezette befelé a lasztit, a 16-os oldalvonalától bepasszolta a jól érkező Szász elé és Csaba nagy nyugalommal, 16-17 méterről, belsővel a bal kapufa mellett helyezett a hálóba. Nagyon élvezhető volt a gól is és az előtte történtek is. 3-0.
68. perc: Ismét Horváth Martin pillanatai következtek. Elfutott a bal szélen, az alapvonal előtt befelé kanyarodott és pár lépés után beadta a labdát az érkező Csilliknek. Gábor 12 méterről lőtt a hálóba. 4-0.
72. perc: Horváth ismét nagy lendülettel futott el a bal szélen. Kétszer, hajszállal érte el a védő előtt és pöccintette tovább a labdát. Az alapvonal közeléből ismét bekanyarodott, de ezúttal nem beadást választotta, hanem két védőt lendületből átjátszva, egészen az ötös vonaláig jutott, pont a kapu közepénél. Már csak a könnyebbik része maradt hátra a mutatványnak. Innen már könnyen passzolta a labdát az üresen maradt kapu közepébe. 5-0.
Zárszóként annyit had írjak még le, hogy a mai játékával, Horváth Martin ismét bebizonyította
- nekem legalább is - hogy nagyszerű labdarúgó lehetne, ha komolyabban venné az edzéseket és főleg, ha az alapozást sem hagyná ki rendszeresen.

Csizly Attila: -
Az eredményt látva mindenki azt gondolhatná, hogy ez egy sima győzelem volt, de ez nem fedi a teljes igazságot. Az első félidőt megint átengedtük az ellenfélnek. Gyors szélsőik által folyamatosan a védelműnk mögé kerültek, de szerencsére a támadást nem kisérték a befejező csatárok és így a beadások rendre kapusunk kezében landoltak. Ugyanazokat a hibákat produkáljuk hétről-hétre, hiába az edzéseken elvégzett munka, a labdarúgás egyik állapotából a másikba nem tudunk eljutni. Megint a szünetre volt szükség ahhoz, hogy felébredjen a csapat, és a megbeszélteket lássam a pályán. Ezen a kettősségen kell dolgozni, hogy ez eltűnjön, és csak a második félidei játék maradjon. Gratulálok a csapatnak a második játékrészben mutatott játékhoz, és a győzelemhez.

Tabella a 3. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz