3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok Bolha KSK - Piliscsaba SE 3-0 (0-0)
Tárnok KSK, 2014-08-31 - vasárnap 16:30


Játékvezető: Kovács Erik Balázs
Aszisztens:
Szemerczki Erik, Krausz Gergely
Gól:
Kupi János 59' 71', Lingli Gábor 86' ill.
Lap: - ill. Gonda József 63'

A forduló további eredményei:
2014-08-30
Ürömi SC - Gödi SE 4-0, Dunakeszi Kinizsi USE - Szigetgyöngye SE 5-4
2014-08-17
Perbál SC - Leányfalu SE 1-3, PILE-Szántó - Pomáz-ICO SE 3-3, Sóskút SKE - Péceli SSE 0-0, Kistarcsai VSC - Csomádi KSK 1-2
Szabadnapos
: Budakalász MSE

Tárnok Bolha KSK
: Kaszás Attila 0 - Czeilinger Péter 7, Pluhár Bálint 6, Csibrik György 6, Nagy István 6 - Bakó Gábor 5 (Kupi János 46' 7), Gyulay Gábor 6, Csákány Gábor 6 (Csuka Zsolt 88' 0) - Csuka József 5 (Ilyés Gergő 56' 6), Gál Tibor 5 (Tóth Tamás 77' 0), Lingli Gábor 8 (Ilyés Attila 89' 0)
Kispad: Pintér László, Nahaj Gergely
Edző: Kovács László

Piliscsaba SE: Gáspár Zsolt - Fábián Zoltán, Kisházi Erik, dr. Vainer Attila, Gonda József - Ujváry Miklós, Borhi Gergő (Saitz Richárd 31'), Miklósvári Géza, Kovács Péter (Paczolay Tamás 88') - Saitz Ákos (Csordás Dávid 72'), Balogh Krisztián
Kispad: Gáspár Erik
Edző:

Az első félidőben szinte egy kapuztunk. Ellenfelünk alig-alig jött át térfelünkre. Ennek ellenére támadó játékunk szinte a nullával volt egyenlő. Céltalan passzolgatáson kívül egyébre nem futotta, ez viszont nem okozott gondot a vendégeknek. Széleken nem vezettünk gyors támadásokat és nem sikerült a védelem mögé kerülni. Kivételt talán csak Lingli Gábor jelentett, aki nagyon lendületesen játszott az első pillanattól kezdve, de ekkor még nem talált társakat a sikeres befejezéshez. A szünetben történt egy kis szerkezet átalakítás. Bakó Gábor helyett Kupi János állt be, de nem vette át Bakesz középpályás szerepét, hanem a támadások befejezését kapta feladatul. Maradéktalanul meg is oldotta a feladatot. Két góljával oroszlán részt vállalt a győzelem kivívásában. Végül a hajrában sikerült három gólt szerezni és ezzel megérdemelten nyertük a mérkőzést.
Percről percre:
Az első félidőben semmi feljegyezni való nem történt a mérkőzésen és folytatódott ez egészen az első gólunk megszerzéséig, vagyis az 59. percig.
59. perc: Lingli Gábor hatalmas lendülettel száguld el a jobb szélen, egészen az alapvonalig. Félmagas beadását Kupi Jani fejeli a kapuba. 1-0.
71. perc: Most a baloldalon támadunk és Ilyés Gergő hasonló lendülettel kígyózik át a középpályán. A 16-os magasságáig jutva gurítja befelé a labdát az ismét jól helyezkedő Kupi Janinak, aki a kapus és a kapufa közötti, mintegy 40 centinyi szabad sávban juttatja, ezúttal lábbal kapuba a labdát. 2-0.
79. perc: A kettő perccel korábban beállt Tóth Tamás mutatta meg, hogy nem hiába került be a felnőtt csapatba. A félpályától indulva tört Gáspár kapuja felé. Három csellel egészen a 16-os előterébe került, egy kicsit a baloldal felé sodródva. 18. méteres lövése csak centiméterekkel kerülte el a hosszú alsó sarkot. Bátor, szép vállalkozás volt.
86. perc:  Lingli Gábor a baloldalon, a tőle megszokott lendülettel, csellel indul a felezővonal közeléből. 18 méteres ballábas, erős lövése nyomán köt ki a labda a hosszú alsó sarokba. , mai teljesítményére, ezzel a góllal tette fel az i-re a pontot.

Kovács Lászlót kérdeztem:

Tabella a 3. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz