3.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Téli műfüves

Fogócska SE - Tárnok BKSK 0-2 (0-1)
Diósd, 2014-02-09 - vasárnap 12:00


Játékvezető: Pálinkás István
Aszisztens
: Boros Zoltán, Török Tamás
Gól:
Ilyés Gergő 24', Gyulay Gábor 69'
Sárga lap: Csillik Gábor 75'

A forduló további eredményei:
2014-02-08
Törökbálinti TC - Hidegkúti SC
3-2
2014-02-09
PILE SC - Perbál SC 0-6

Fogócska SE
: Garai Ferenc - Turi Bence, Tomory Dániel, Sófalvi Attila, Berzéki Gábor - Pfendtner Norbert (Takács Dániel 59'), Berzéki Dániel, Fülöp Viktor (Dubicz Norbert 46') - Vida Péter (Tóth Marcián 67'), Molnár Ákos, Péter Krisztián
Kispad:
Edző:


Tárnok Bolha KSK
: Schön Dániel (Kaszás Attila 67') - Csibrik György, Nahaj Gergely (Czeilinger Balázs 67'), Veszeli Tibor, Nagy Dániel - Ilyés Gergő (Czeilinger Péter 73'), Pluhár Bálint (Csányi Tibor 59'), Pusztai Csaba (Gyulay Gábor 59') - Csuka Zsolt (Csillik Gábor 73'), Kupi János (Sárai Ferenc 73'), Nagy István
Edző: Kovács László

Az első negyedórában inkább a Fogócska SE játszott enyhe fölényben, ami annak volt köszönhető, hogy többet mozogtak és dinamikusabban, erőszakosabban (a szó jó értelmében) játszottak.
A 15. perc környékén óriási helyzetet hagyott ki az érdi csapat. Molnár Ákos kb. 2 méterre a gólvonalunktól, nem találta el jól a labdát és az a lábáról a kapunk mellé perdült. Két percre rá a mi helyzetünk a kapufán halt el. A  24.percben egy szabadrúgás után sikerült a vezetést megszereznünk. Ilyés Geri fejelte Garai hálójába a labdát. Ezután főleg mezőnyjáték folyt, amiből egyik csapat sem tudott fölénybe kerülni.
A második játékrészre megváltozott a játék képe. A torna során az eddigi legjobb félidejét produkálta csapatunk. Sokkal többet futottak játékosaink. Bátran, keményen ütköztek. Mezőnyben sokkal pontosabb és kombinativabb lett a játékunk. Védelmünk magabiztosan verte vissza a szórványos ellentámadást. Végig komoly mezőnyfölényben játszottunk, viszont ebben a félidőben is csak 1 találatot sikerült elérnünk. Gyulay Gábort egy pazar mélységi indítással ugratta ki a félpályától Ilyés Gergő. Gyulus egy pattanás után 20 méterről elrúgta a labdát, ami a jobb alsó sarokba vágódott. Ebben a játékrészben több gólhelyzetünk is volt, ám a befejezésekkel hadilábon álltunk. A játék képe alapján teljesen megérdemelten nyertük a mérkőzést, de azért bőven akad még csiszolni való a játékunkban.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz