29.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

29.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Gödi SE - Tárnok BKSK 1-1 (0-1)
Göd, 2015-05-30 - szombat 17:00


Játékvezető: Kovács Levente Richárd
Aszisztens:
Oláh Ferenc, Tóth Szabina
Gól:
Jakus Szabolcs 79' ill. Csibrik György 42' 11-esből
Lap: Mellár Ádám 21', Kránitz Attila 42', Sápi Márton 57' ill. Nahaj Gergely 26', Csibrik György 66'  

A forduló további eredményei:
2015-05-30
Dunakeszi KUSE - Ürömi SC 3-4, Péceli SSE - Kistarcsai VSC 5-2, Budakalász MSE - PILE-Szántó 9-0, Pomáz-ICO SE - Piliscsaba SE 1-3,
Leányfalu SE - Csomádi KSK 1-5
2015-05-31
Szigetgyöngye SE - Sóskút SKE 3-1
Szabadnapos
: Perbál SC

Gödi SE
: Lukács Zoltán - Mucs Roland (Csesznák Tamás 70'), Mellár Ádám, Kránitz Attila (Kolok András Bese 46'), Tuza József - Jakus Szabolcs, Sápi Pál (Tollas Gábor 80'), Sápi Márton - Csánki Krisztián, Kolumbán Attila, Oláh Dániel
Edző: Tuza József

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 6 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Ilyés Attila 6, Nahaj Gergely 6 (Tóth Tamás 65' 0) - Bakó Gábor 6, Pluhár Bálint 6 (Nagy István 55' 6) - Csillik Gábor Krisztián 8 (Varga István Róbert 86' 0), Csibrik György 7, Czeilinger Péter 7 - Sárai Ferenc 8 (Kürti Viktor 82' 0)
Kispad: Kaszás Attila, Németh Kristóf
Edző: Szimandl Gábor

A mérkőzés utáni első gondolatom az volt, hogy milyen kár, hogy már csak egyetlen mérkőzésünk lesz és véget ér a 2014/2015-ös bajnokság. Pont most, amikor kezd összeállni a csapat. A mai találkozón is bebizonyosodott, hogy "megtanultunk" küzdeni egymásért és a csapatért, kezd megjönni az önbizalmunk és mindez játékunkat is színvonalasabbá teszi. Még egy momentumot kiragadnék, ami szintén a mérkőzés után volt. Történt még a mérkőzés második félidejében, hogy 1-0-ás vezetésünknél Czeilinger Peti hagyott ki egy ziccert. Minden bizonnyal megnyerjük a mérkőzést, ha az bemegy. Mérkőzés után, (nem szégyen az) Peti a könnyeivel küzdött, mert nagyon bántotta a kihagyott helyzet. A játékostársaktól viszont egyetlen rosszalló szó sem hangzott el. Mindenki vígasztalni igyekezett a végtelenségig elkeseredett csapattársat és ez azt gondolom, ez mindennél többet mond a csapatszellemről!
Percről percre:
13. perc: Raul döntő helyzetben, utolsó emberként, elcsúszott, így Oláh elfutott mellette a labdával és már csak Pintérrel állt szemben. Pinyő a legjobb megoldást választva, kifutott a támadó elé. A gödi csatáe kénytelen volt megtorpanni és ez elég volt, hogy Ilyés is visszaérjen és ő is megzavarja a csatárt, aki így kapu mellé durrantott.
17. perc: Szép akciót vezetünk a jobb oldalon. Nagy Dani szerez labdát és fut föl, majd Csilliket szökteti, Gábor elfut és bead. Középen jól érkezik Czeilinger, de lövése centikkel kerül kapu mellé.
18. perc: Percen belül kétszer is gólt szerezhettünk volna. Először Czeilinger Peti fejel közelről mellé, majd Nagy Danit szerelik az utolsó pillanatban.
25. perc: Térfelünk közepén vándorol a labda a hazaiak lábán, amikor Sápi Márton messziről lövésre vállalkozik. Jól eltalált, kemény lövése éppen, hogy elszáll a felső léc fölött.
42. perc: Sárai száguldott kapu felé a jobb szélen, majd szenzációs ütemben futtatja lukra Csilliket. Gábor már a 16-oson belülre kerül, amikor az egyik védő összerúgja a bokáját. Egyértelmű tizi, aminek elvégzése előtt némi tétovázás látszik, hogy ki végezze el. Mivel nem volt egyértelmű jelentkező a büntető elvégzésére, Szima kiált be a kispadról az oldalvonal közelében tartózkodó Csibrik Gyurecnek "György, menj és vágd be!" Gyuri szófogadó játékos. Odamegy és a balra mozduló kapus mellett a jobb alsóba vágja a labdát. Mintaszerű végrehajtás volt! 0-1.
A második rész sok izgalmat tartogatott. A hazaiak óriási erőfeszítéseket tettek az egyenlítésre. Az első 20 percben a saját térfelünkre kényszerítettek bennünket, de fene bánta, amig nem tudtak a kapunkba találni.
46. perc: Csánki húzta meg a jobb szélen, de a 16-os sarkáról leadott lövését Pintér Laci szögletre ütötte.
65. perc: Nagy István indította mintaszerű kiugratással Czeilinger Petit. Peti a tőle szokásos lendülettel vezette kapura a labdát ás jó ütemben is lőtte el, de túlságosan laposan és a labdát Lukács kapus estében lábbal még ki tudta rúgni.
70. percben viszont a mi kapunk forgott óriási veszélyben. Egy 16 méterről leadott lövés a jobb kapufa tövéről pattant vissza a kapunktól 4 méterre tartózkodó Csánki Krisztián elé, aki egyből lőtt, de lövése kapu fölé szállt.
79. perc hozta meg a hazaiak számára az egyenlítést. Jakus Szabolcs 16 méterről leadott lövése szállt félmagasan a kapunk bal oldala felé. Pintér valószínűleg el is érte volna a labdát, de az szerencsétlen módon Raulon irányt változtatva végül a kapu jobb oldalába kötött ki. Pintér ugyan megpróbált visszaérni, de esélytelen volt a labda hárítására. 1-1.
82. perc: Utoljára még a gödiek előtt adódott gólszerzési lehetőség, de egy 5 méterről leadott lövés magasan szállt kapu fölé.
Élvezetes, színvonalas nagy iramú mérkőzésen, mindkét csapat rengeteget tett a győzelemért és így elmondható, hogy igazságos döntetlen született.

Szimandl Gábort kérdeztem:

Tabella a 29. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz