29.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

29.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Törökbálinti TC - Tárnok Bolha KSK
4-0 (0-0)

Törökbálint, 2013-06-01 - szombat 17:00
Játékvezető: Nemes Attila
Aszisztens: Csarnai Csaba, Füzi Tamás
Gól: Bábik Tibor 48', Stadler Bence 64', Kele Balázs 67', Elmájer Tibor 74'
Lap: - ill. Nagy István 61', Fehér Roland 77', Kun Mihály , Eke Gábor 90'

A forduló további mérkőzései
201
3-06-01 - szombat: Budakalász MSE - Újlengyel DSE 3-1, Alsónémedi SE - Pilisi LK-Legea 0-1, Örkény SE - Gyömrői SE 6-2, Hévízgyörki SC - Halásztelek FC 3-2, Kisnémedi MSE - Felsőpakony KSE 3-2, Verőce SE - Gödöllői SK 2-6, Veresegyház VSK - Péceli SSE 3-0 (játék nélkül)

Törökbálinti TC: Molnár Balázs 7 - Kis Balázs 7, Kámán Bence 7, Kővári Gábor 7, Orbán Márk 7 - Tősér Gábor 7 (Auer Marcell 80'), Stadler Bence 8 (Antal Péter 72') - Mogyorósi Zoltán 7 (Ikpefan Kehinde 78') - Hegedűs Csaba 7 (Kele Balázs 65'), Bábik Tibor 8, Elmájer Tibor 8 (Beringer Roland 85')
Kispad
: Gonda Gergő, Tulipánt Ervin
Játékos-edző: Bábik Tibor

Tárnok Bolha KSK: Családi Attila 7 - Nagy Dániel 4 (Pluhár Bálint 69'), Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 5, Kapcsos Norbert 5 - Csibrik György 5, Kun Mihály 5, Gyulay Gábor 5, Fehér Roland 5 - Szabó Kristóf 4 (Nagy István 57' 5) Ilyés Gergő 5
Kispad
: Szimandl Gábor
Edző
: Kovács László

A mérkőzésről
: Az első félidőben az előzetes tervek szerint alakult a mérkőzés. A hazaiak játékának egysíkúsága is segített ebben bennünket. Többnynyire Mélységi passzokkal operáltak, amire igyekeztek érkezni a hazai támadók. Ezt szervezett védekezéssel és egy kitűnő kapusteljesítménnyel sikerült megoldanunk. Támadásépítésben viszont nagyon gyengék voltunk, olyannyira, hogy golhelyzetet ebben a játékrészben egyáltalán nem tudtunk kialakítani.
A második 45 percről mindezt már nem lehet elmondani. Sajnos a hazaiak legrutinosabb játékosa, Bábik Tibor nagyon szép gólt ragasztott a hosszú felső sarokba. Ez a gól érthetetlen módon, teljesen blokkolta csapatunkat. A pályán nem beszéltünk és egyetlen játékosunk sem akadt, aki vezényelte, vagy irányította volna a csapatot. Vezéregyéniség híján pedig lassan kicsúszott kezünkből a mérkőzés. Rutinos ellenfelünk ekkor már teljes mértékben átvette a játék irányítását és védekezési hibáinkat kihasználva terhelte hálónkat újabb gólokkal. A hazaiak inkább a támadásra fektették a hangsúlyt, mint a védekezésre és ebből kifolyólag nekünk is adódott néhány lehetőségünk a gólszerzésre, de ahogy ilyenkor lenni szokott, már semmi sem sikerült.
Percről percre:
8. perc: Stadler Bence lövését tolta ki a léc alól Családi Attila.
12. perc: Elmájer Tibor lőtt éles szögbő kapu fölé.
19. perc: Szabadrúgás után ismét Elmájer veszélyeztette kapunkat. Közeli fejese ment kapu fölé.
24. perc: Hazai szabadrúgást követően jobboldalról jött be a labda, de az ötösről Orbán Márk fejelt fölé.
30. perc: Orbán 3 méterről lőtt. Családi óriási reflexxel kipiszkálta a labdát az alsó sarokból.
36. perc: Mélységi passz szállt egészen a kapunk elé. Hegedűs Csaba fejelhetett tisztán a kapunkra, de a labdát Családi ismét kikotorta a léc alól.
48. perc: Bábik Tibor éles szögben, 20 méterre a kapunktól, ballal eltolta a labdát, majd jobb lábbal mesterien nyesett a hosszú fölső sarokba. 1-0.
50. perc: Szöglet után Hegedűs fejelt 10 méterről fölé.
58. perc: Mogyorósi Zoltán 10 méteres lövését ütötte ki Családi Attila.
63. perc: Kapcsos Norbert a jobboldalról az alapvonal közeléből tekerte be a szabadrúgást. A labda szinte a kapufát súrolva hagyta el a játékteret. Akár be is akadhatott volna!
64. perc: Bábik jobboldalról adta be a labdát mérnöki pontossággal az érkező Stadler elé, aki 8 méterről vágta kapunkba a labdát. 2-0.
66. perc: Kapcsos a baloldalról az oldalvonaltól tekerte a labdát a kapu elé. Az érkező Gyulay Gábor 10 méterről fölé fejelt.
67. perc: Kun Mihály veszített labdát a térfelünk közepén. A labdával Mogyorósi ment el és jobboldalról beadott. Az érkező Kele Balázs kapásból lőtt a kapunkba. 3-0.
74. perc: Bábik mintaszerű átadásával a leshatárról indult Elmájer. Rövid labdavezetés után 16 méterről, laposan lőtt a kapunkba. 4-0.
85. perc: Most Bábik kapott kiugratást a leshatáron, de 16 méterről leadott lövése kapu mellé szállt.

BÁBIK TIBOR:
– Köszönöm a csapatnak az egész éves hozzáállását és teljesítményét, valamint ezt a fölényes győzelmet. További sok sikert kívánok a Tárnoknak!

K
OVÁCS LÁSZLÓ:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz