29.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

29.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések


BFTSE Tárnok - Gödöllői SK
2-4 (1-2)

Diósd, 2013-06-01 - szombat 11h
Játékvezető: Tóth Szabina
Aszisztens: Szigecsán Norbert, Tóth Károly
Gól: Balogh Richárd 17', Viszokai János 53' ill. Varsányi Botond 41' 54', Szemjaninyov Sándor 43', Molnár Márton 75'
Lap: Bilik Krisztián 60' ill. -

A forduló további mérkőzései
2013-05-31 - péntek: Gyöngyös AK - Tápiószecső FC 7-2
2013-06-01 - szombat
: Üllő SE - Maglódi TC 0-5, Dunakeszi VSE - Nagybátonyi SC 0-3 (FB)
201
3-06-02 - vasárnap: XVII.ker. Rákosmenti TK - Rákosmente 0-1, Jászapáti VSE - Dunaharaszti MTK 1-4, Tököl VSK - FC Dabas 1-8, RAFC - Kelen SC 0-2

BFTSE Tárnok: Kürti Viktor 7 - Demján Dániel 5 (Eskulics Dávid 64'), Kovács Gyula 6, Németh Kristóf 5, Czeilinger Zsolt 6 - Czeilinger Balázs 6, Viszokai János 5, Balogh Richárd 5, Bilik Krisztián 6 - Csuka Zsolt 5, Tóth Tamás 5 (Daka Dominik 46' 5)
Edző
: Csizly Attila

Gödöllői SK
: Jakusovszky Bence - Mihalik Zsolt, Árvai Ábel Zsolt, Dékány József, Mauer Tibor - Kiss Gábor, Szemjaninyov Sándor (Pozsonyi Krisztián 84'), Molnár Márton - Bartha Norbert (Pusztai Gergely 88'), Varsányi Botond (Badinszky Bence 86'), Győri Gergő (Mundrusz Máté 82')
Edző
:

A mérkőzésről
: A mérkőzés előtt volt még esélyünk a bronzérem megszerzésére. Igaz, csak csekély, hiszen ehhez ezen a mérkőzésen és az utolsó fordulóban Kelen ellen is nyernünk kellett volna és emellett más eredményeknek a szerencsés alakulása is szükségeltetett. Sajnos az esélyünk már ma elúszott a vereséggel. Azt gondoltam, hogy a játékosok átérzik azt, hogy a dobogó 3. foka is sikert jelent bármilyen bajnokságban és ennek megfelelően küzdenek majd. Pont ez a küzdés, küzdeni akarás, vagyis a motiváció hiányzott. A mai napon inkább a vendégeket jellemezte ez a jó tulajdonság. Ezen keresztül azután mindenben fölénk kerekedtek. Játékban, technikában jobbak voltak. A párharcokat rendre megnyerték. Támadó játékuk messze szervezettebb volt, mint a mienk. Talán a védelmünk látszott erősebbnek a gödöllői védelemnél, de ez is csak látszólagos volt, mert amellett, hogy sok támadást sikeresen szűrtünk meg, viszont sokszor elkalandozva hagytuk üresen szélsőiket, akik többnyire éltek is a lehetőséggel. Hagytunk ugyan ki ordító helyzeteket is, de végul is csak azért sikerült nem 0-ra veszíteni, mert a vendég védők kétszer is "kisegítettek" bennünket és saját kapujukba juttatták előbb Balogh Richárd, később pedig Viszokai János labdáját. Végül így is teljesen megérdemelten vitték haza a három pontot.


Csizly Attila: -Az edző feladata, hogy  egy olyan  csapatot állítson ki hazai pályán a harmadik hely megszerzésének a reményében akik kellően motiváltak a feladat végrehajtására. A motivációt sem a kispadon, sem a játéktéren nem sikerült megfelelő szintre emelni. Mindenkinek a feladata, hogy ezzel kapcsolatban a konzekvenciákat le tudja vonni. A mai keretet tekintve, nehéz támadó focit csinálni úgy, hogy  túlnyomórészt védő játékosok vannak benne. Az egyetlen klasszikus támadó játékosunk pedig inkább a magyarázkodással van elfoglalva, ahelyett hogy a feladatával törődne.
Majd marad három középpályásunk, akiknek a forgatásával próbálunk csodát tenni.
Sajnálom, hogy a harmadik helyről lemaradtunk. Nálam jobban ezt talán senki nem szerette volna! Családot, munkát háttérbe szorítva  próbáltam jelenlegi tudásom szerint ennek a feladatnak mint magamnak, játékosoknak, egyesületnek megfelelni. Az utolsó fordulóban  a Kelen SC. legyőzése egy szépségtapasz lehet a bajnokság lezárására. Nehéz feladatunk lesz!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz