28.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

28.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Budakalász MSE 1-2 (1-1)
Tárnok, Tárnok KSK Sporttelep
2012.06.03 - Vasárnap 15:00
Játékvezető: Horváth Máté - Székely Ákos
Gól:
Nagy László (43') ill. Sármán Péter (17'), Rull Richárd Olivér (75')

A forduló további eredményei:
2012.06.02  Szombat
NK Kinizsi TL FC - Veresegyház VSK   0-6
Felsőpakony KSE - Újlengyel DSE  
9-1
Gödöllői Sport Klub - Verőce SE   
5-0
2012.06.03  Vasárnap

Bugyi SE - Hévízgyörki SC  12-1
Kisnémedi - Örkény SE   -
Alsónémedi SE - Pilisi LK-Legea   
4-2
Bagi TC '96 - Sülysáp KSK
2-1

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 5 - NAGY DÁNIEL 6 (CZEILINGER BALÁZS 46' 6), PANYI LÁSZLÓ 6, SZABÓ KRISTÓF 6, PUSZTAI CSABA 6 - BERÉNYI ÁDÁM 6, PLUHÁR BÁLINT 6, VALCZER CSABA 6, NAGY RENÁTÓ 5 (UNGVÁRI BALÁZS 80') - LEHOTKA BOTOND 5 (KISS TAMÁS 68'), NAGY LÁSZLÓ 7 (BERÉNYI TAMÁS 59' 5)
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ
Lap: PLUHÁR BÁLINT 67' , BERÉNYI TAMÁS 88'

Budakalász MSE:
PERSA PÉTER - TIMÁR BARNABÁS, RUZICSKA BÁLINT, BOROS ATTILA, WIESNER KRISZTIÁN - BRAND PATRIK, SOVÁK MÁTÉ (MÉSZÁROS LAJOS FÜLÖP 90'), BODROGI MARCELL (MIHALEK BARNA 85'), SÁRMÁN PÉTER (PONGÓ GERGELY 86') - RULL RICHÁRD OLIVÉR, LÁZÁR MÁRK (BALATONI NORBERT 75')
Edző: PINTÉR SÁNDOR
Lap:
BRAND PATRIK 68', BALATONI NORBERT 83'

Klasszikus rangadó mérkőzés volt ez, a tabella első és harmadik csapata között. Azt gondolom, hogy a bajnokság két legjobb csapata találkozott ezen a mérkőzésen, függetlenül a helyezéstől. Személyes élményként engedtessék meg, hogy elmondjam, ősszel még egy - a mainál - gyengébb csapatot vertünk meg Budakalászon. Mára abból a csapatból Pintér Sándor edző egy igazán "játszó" együttest kovácsolt. A mérkőzés első 30 percében a vendégek uralták a játékot. Többnyire saját térfelünkön folyt a játék, átadtuk a terepet és inkább a stabil védekezésre fektettük a hangsúlyt. Sajnos ezalatt kaptunk egy gólt. Családi Attila az egész bajnokság során kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, de ebben a gólban bizony alaposan benne volt. Védelmünk tétovázott. Szabó Kristóf felszabadítása az egekbe szállt, majd pörögve hullott vissza. Kapusunk rosszul találta el és nem sikerült messzire öklöznie. A kapu előtti kavarodásban egy budakalászi támadó elé kerölt, aki bekotorta a labdát a kapunkba. Atesz mentségére legyen mondva, hogy nappal szemben védett az első félidőben és a magasból lehulló labdát ebben a helyzetben nem lehetett könnyű "megtalálni". A gól után feljavult játékunk. Támadásaink veszélyesebbek lettek és a 23. percben 11-eshez jutottunk. A labdának Szabó Kristóf futott neki, de a nem túl jól helyezett labdát a budakalászi kapus bravúrosan kiütötte. Az első félidő hajrájában sikerült kiegyenlítenünk. A helyzetet Valczer Csaba "dolgozta ki", és Nagy Laca értékesítette. Szép játék volt!
A második játékrész elején ismér Budakalász kezdeményezett többet, de ekkor már hamarabb tudtunk váltani és a mezőnyjátékban is kiegyenlítettük a mérkőzést. Változatos, élvezetes játék után a vendégeknek sikerült a győztes gólt elérni a 75. percben. Ellenfelünk ezután mindent megtett a játék lassítása érdekében. Ápolás és cserék jellemezték az utolsó negyedórát. Hijába támadtunk folyamatosan, nem sikerült az egyenlítés, pedig kétszer is lett volna rá sanszunk. Valczer csaba kitűnő egyéni játék után éles szögből alig lőtt a hosszú sarok mellé. Az utolsó percben pedig egy szöglet után Panyi Laci szerezhetett volna gólt. Mindkét helyzetünk kimaradt.

Kovács László a mérkőzésről:

Pintér Sándor a mérkőzésről:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz