28.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

28.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2014/2015 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Leányfalu SE 1-1 (0-0)
Tárnok, 2015-05-24 - vasárnap 17:00


Játékvezető: Péter Szilamér
Aszisztens:
Tóth Zoltán, Dombai Szilveszter
Gól:
Sárai Ferenc 69' ill. Czimber Márton 55'
Lap: Veszeli Tibor 13' ill. Rátkai Richárd 31', Gelu László Gábor 44', Czimber Márton 45', Váradi Csaba 82'

A forduló további eredményei:
2015-05-23
Ürömi SC - Perbál SC 1-0, Kistarcsai VSC - Pomáz-ICO SE 3-0
2015-05-24
Sóskút SKE - Budakalász MSE 1-2, PILE-Szántó - Dunakeszi KUSE 3-3, Piliscsaba SE - Gödi SE 0-2, Csomádi KSK - Szigetgyöngye SE 7-1
Szabadnapos
: Péceli SSE

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 7 - Nagy Dániel 6, Veszeli Tibor 6, Ilyés Attila 6, Nahaj Gergely 7 - Bakó Gábor 5, Kovács Gyula 6, Csillik Gábor Krisztián 6, Czeilinger Péter 7 - Sárai Ferenc 7, Tóth Tamás 5 (Németh Kristóf 58' 5)
Kispad: Kaszás Attila, Pluhár Bálint, Varga István Róbert
Edző: Szimandl Gábor

Leányfalu SE: Nagy Szilveszter - Szabó Péter (Zserai Zsolt 84'), Gelu László Gábor, Váradi Csaba, Potássy Gábor (Papp Bence 73') - Czimber Márton, Szávuj Zoltán, Szalontai Péter - Laszlovszky László, Antal Attila (Csorba Sándor 66'), Rátkai Richárd
Kispad: Nagy Dávid, Arató Krisztián
Edző: Sidó Szabolcs

Erős csapat látogatott ma Tárnokra, vagyis ismét esélyünk van a pontszerzésre. Az utóbbi időben ez így működik csapatunknál. A tabellán hátul - vagy mint az elmúlt hétvégi mérkőzés is mutatja - akár mögöttünk álló csapatoktól általában kikapunk, viszont alaposan megszorongatjuk az élcsapatokat. Így történt ez ma is. A kitűnő Leányfalu látogatott hozzánk, jó iramú és jó színvonalú mérkőzésen értékes pontot szereztünk ellenük.
Kezdés után ellenfelünk nagy erővel igyekezett lerohanni bennünket, de középpályánk és védelmünk jól állt a lábán. A kezdeti lendület alább is hagyott és kialakult egy kiegyenlített mérkőzés. Talán Leányfalu továbbra is halvány mezőnyfölényben volt, de azt kell írjam, hogy a ziccerek előttünk adódtak inkább. Sárai Feri kétszer, Tóth Tomi pedig egyszer vezethette rá tisztán Nagy kapusra a labdát. Mindhárom helyzetünk kimaradt.
A második játékrész, ha lehet, még izgalmasabb csatát hozott, mint az első. Ennek a félidőnek az elején is a vendégek léptek fel agresszívebb támadó játékkal és ennek sajnos elég hamar meg is lett az eredménye. Egy kapuskirúgás a felezővonalunk közelébe szállt. A labdát Bakó Gabi sajnos fejjel elvétette és a labda az ellenfélhez került. A meglóduló középpályás Czimber Mártont ugratta ki, aki 14 méterről lőtt a kapunkba. 0-1. A gól eléggé meg is zavarta csapatunkat. Látszott ez abból, hogy elkezdtünk hátul kapkodni és a vendégek kétszer is ziccerbe kerültek a gól után. Egyszer a vendég csatár hibázott nagy helyzetben, másodszor pedig Pintér Laci tolt ki egy óriási lövést a sarokból. Lényeg, hogy a további gólokat megúsztuk és szerencsére hamarosan újra lábra kaptunk. A 68. perc pedig az egyenlítést is meghozta számunkra. Tóth Tomi a vendégek térfelének közepén kapott labdát a jobb szélen. Három csellel beljebb cselezte magát és a legjobb pillanatban ugratta ki Sárai Ferencet. Feca nagy lendülettel húzott Nagy kapujára, teljesen faképnél hagyva védőjét. A 16-os sarkánál lőtte el a labdát, ami laposan a hosszú sarokban kötött ki. 1-1. Egy percre rá Váradi Csaba 20 méterről ellőtt labdája került 1 méterrel a kapunk mellé. Ezzel a vendégek el is lőtték puskaporukat. Az utolsó negyedórában erősen támadtunk, fölényben játszottunk, helyzetünk is volt, levegőben lógott újabb gólunk, de a győzelmet már nem sikerült megszerezni.
A pontszerzésnek viszont örülhettünk, hiszen jó teljesítménnyel és főleg kitűnő játékfelfogással értük el, egy nagyon jó csapat ellen.

Egy megjegyzés: Elnézést kérek, de tabellaszámító programunk nem pontosan az MLSZ szabályai szerinti sorrendben sorolja be a csapatokat. Kértem már a program tulajdonosát, hogy változtassa meg az összeállítás paramétereit. Remélhetőleg ez rövidesen meg fog történni. Jelen esetben csapatunk nem a mi tabellánk által mutatott 12. helyen áll, hanem a 11.-en, vagyis az MLSZ szabályai szerint Pécel azonos pontszámmal nem előttünk, hanem mögöttünk van. Van még egy probléma a tabellában, ami ugyan minket nem érint, de mindenképpen "szépséghiba". Az Üröm SC-től a Fegyelmi Bizottság 1 büntető pontot levont, de sajnos a mi tabellánkon nem lehetséges a pont levonása.

Szimandl Gábort kérdeztem
:

Tabella a 28. forduló után
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz