23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-15 > 2011/2012 > Mérkőzések > Felsőház

Bolha FTSE Tárnok - Dunakanyar-Üröm 2-2 (2-2)
Tárnok, Tárnok SE Sporttelep
2012.05.09 - Szerda 18:00
Játékvezető: Both Ferenc
Gól: Tóth Tamás (12'), Szász Csaba (39') ill. Lukátsy Máté (17' 18')

A forduló további eredményei:
2012.05.10  Csütörtök Törökbálinti TC - Budakalászi MSE

Bolha FTSE Tárnok:
KÜRTI VIKTOR 7 - CZEILINGER ZSOLT 7, ESKULICS DÁVID 7, VISZOKAI JÁNOS 7, MÉREG BENJAMIN 7 (SOMOGYI GYULA 56' 7) - DEMJÁN DÁNIEL 7, SZÁSZ CSABA 8, MÉSZÁROS TAMÁS 7, SZÉKELY BERTALAN 7 (DAKA DOMINIK 68') - TÓTH TAMÁS 8, PETHEŐ AXEL EMILIÁN 7
Kispad:
LŐRINCZ ROLAND, DEMJÁN DÉNES, HRABINA ÁDÁM
Edző: KASZÁS ATTILA
Lap: VISZOKAI JÁNOS 41' , CZEILINGER ZSOLT 68'

Dunakanyar-Üröm:
PÉTER KRISZTIÁN - PINTÉR DÁNIEL, PETRICSKÓ MÁRTON, LUKÁTSY BENEDEK, BILIBOK DÁNIEL - MOLNÁR EDVÁRD, LUKÁTSY MÁTÉ, ÖTVÖS BÁLINT, EGERVÁRI MÁRTON (NAGY NORBERT PÉTER 60') - ALIMÁN ÁKOS (GEBAUER ANDRÁS 59'), KATONA ANDRÁS (GYŐRFFI ATTILA 41')
Kispad: MIHÁLY DÁNIEL, ROLLER PÉTER, KŐSZEGI DÁNIEL ATTILA
Edző: EGERVÁRI ZSOLT
Lap: MIHÁLY DÁNIEL 63'

Izgalmas, jó iramú és nézői szemmel is látványos mérkőzést játszott a két csapat. A mérkőzés elején mi léptünk fel támadólag, ami hamarosan meg is hozta az eredményt. Egy szöglet után Tóth Tomi góljával szereztünk vezetést. 1-0. Sajnos csak öt percig örülhettünk vezetésünknek, mert ekkor a vendégek jutottak szögletrúgáshoz, ami után az ötösünkön őrizetlenül maradt Lukátsy Máté talált a kapunkba. 1-1. Egy percre rá ketten is üresen maradtak ugyan ott, ahonnan az első gólt kaptuk. Az egyik ismét Lukátsy Máté volt, aki most sem hibázott. 1-2. Kiegyenlített játék folyt, amikor Szász Csabi és Tóth Tomi játszottak össze, aminek végén Szász Csabi talált az ellenfél hálójába. 2-2. Nagyon szép gólnak örülhettünk!
A második játékrészben némileg fölényben játszottunk, ám két kapufán és egy-két helyzeten kívül nem futotta többre. Persze a jó játék, amihez ellenfelünk is igencsak hozzájárult, kárpótolta némileg a szépszámú közönséget. Mérkőzés után megállapítottuk, hogy mi álltunk közelebb a győzelemhez. El tudom viszont azt is képzelni, hogy a vendég csapat szurkolói is hasonló képpen vélekedtek saját csapatukról. Lehet, hogy mégis csak a döntetlen volt az igazságos eredmény? Egy biztos, mindenképpen dícséret illeti csapatunkat, egyénileg pedig nekem Szász Csabi erőtől duzzadó játéka tetszett a legjobban. Elől Tóth Tomi, hátul pedig Viszokai Jani látta el kitűnően a feladatát.
(SzaTam)

Kaszás Attila: -
Sajnálom, hogy nem nyertünk, de gratulálok csapatomnak! Kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez, mint ellenfelünk, de a két óriási védekezésbeli hiba, amit elkövettünk, túl soknak bizonyult, így egy pont lett a vége.

A mérkőzés videó összefoglalója:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz