23.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

23.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2016/2017 > Tavaszi mérkőzések

Dunafüred LC - Tárnok BKSK 1-3 (0-2)  

Százhalombatta VSZK, 2017-05-07 - vasárnap 14:00


Játékvezető: Horváth Antal
Aszisztens: Szeleczky Gábor, Winkler László

Gól: Baráti Dávid 55' ill. Vida Péter 23' 38', Ilyés Attila 76'

Lapok: Baráti Dávid 66' , Héring Bence 82' ill. Váradi Gergő 55' , Nagy Attila 73'

A forduló további eredményei: Sóskút SKE - Kiskunlacháza SE 1-1, Dunavarsányi TE II. - Szigetszentmárton KSE 5-2, Délegyháza KSE - Érdi VSE II. 6-1, FC Dabas III. - Szigetbecse SE 7-0, Dunaharaszti MTK II. - Diósdi TC II. 0-3 FH.

Szabadnapos: Bugyi SE II.

Dunafüred SE: Stróbel István - Szűcs Péter, Becséri Tibor, Kuves István, Baráti Dávid - Bodri István, Halmi Tibor, Héring Bence, Vas Péter - Tóth Máté, Túri Imre (Apáthy Endre 63')
Edző:

Tárnok BKSK: Szabó Zoltán 6 (Ravasz Márk 46' 6) - Nagy Dániel 6, Csibrik György 7,
Pusztai Csaba 6, Nagy István 6 - Bakó Gábor 6 (Nagy Attila 46' 6), Gyulay Gábor 7, Kapcsos Norbert 6 (Ilyés Attila 46' 6) - Sárai Ferenc 6 (Tóth Tamás 57' 6), Vida Péter 7 (Erőss Zsolt 46' 6), Váradi Gergő 7

Edző: Kaszás Attila


Álmosan kezdődött a mérkőzés. Az első perctől kezdve támadtunk, de sajnos erőtlenül és főleg pontatlanul. Az első félidő közepéig szinte semmi említésre méltó esemény nem történt. A 23. percben végre megtört a jég. Bakó Gábor indított a félpályától. Az indítást Vida Péter kapta. Megtolta a labdát védője mellet, majd a kaputól 12 méterre, éles szögből lőtt. Erős lövése nyomán a labda a kapus kezét érintve kötött ki a kapuban. 0-1. Gólunk után sem változott a játék képe. Továbbra is irányítottuk és uraltuk a játékot, de még mindég sok volt az elvesztett labda a pontatlan átadás. A félidő hajrája viszon jól sikerült. A 38. percben Nagy István harcolt meg keményen a labdáért az hazaiak 16-osa környékén, aminek meg is let az eredménye. Tisztára játszotta magát, de beadásába egy védő bele tudott érni. A lepattanó Vida Péter mögé érkezet. Peti látványosan, félfordulatos kapáslövést eresztett el, ami a bal kapufa belső éléről védhetetlenül vágódott a hálóba. Gyönyörű, látványos gól volt! 0-2. A hátralévő 5-6 percben még kétszer kerültünk kecsegtető gólhelyzetbe. A 42. percben Kapcsos Norbi indította Vidát. Peti beadását Gyulay Gabi kapásból lőtte alig kapu mellé. Egy perccel később Kapcsos vállalkozott lövésre 25 méterről. Az erős lövés szintén csak cm-erekkel kerülte el a kaput.

A második játékrészben sem változott a játék képe. Támadtunk, a hazaiak védekeztek és csak ritkán jutottak a kapunk közelébe. Az 55. perc egy ilyen ritka alkalom volt. A térfelünk közepén pattogott a labda, amikor Baráti Dávid 23 méterről váratlanu lövésre vállalkozott. A szenzációsan eltalált lövés nyomán a labda védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. 1-2. Egy kicsit ki is engedtünk és a hazaiak is próbáltak támadásokat szervezni, de komolyan már nem tudták a kapunkat veszélyeztetni. Nekünk voltak a továbbiakban is veszélyesebb támadásaink és gólszerzési lehetőségeink is. Több ziccer kihagyása után a 76. percben sikerült beállítanunk a végeredményt. Csibrik Gyuri magasan ívelt át a saját térfelének jobb oldalról a baloldalra. Az ivelt labdát Gyulay Gabi vette le a ellenfél térfelének közepe táján az oldalvonal mentén, majd rövid labdavezetés után beadott a kapu elé. A labdára Ilyés Attila érkezett és 10 méterről laposan helyezett Stróbel kapujába. 1-3.

Talán a vártnál kissé nehezebben, de így is magabiztosan szereztük meg a 3 pontot.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz