22.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

22.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Tárnok BKSK - Szigetcsép SC 2-1 (1-0)
Tárnok KSK, 2018-05-05. 16h30.


Játékvezető: Malik Dóra
Aszisztens: Németi Csaba, Csehi Attila

Gól: Nyúl Róbert 42' öngól, Vida Péter 82' ill. Bruszt Győző 89'

Lapok: Nagy Gergő 44' , Bruszt Győző 54'

A forduló további eredményei: Dunaharaszti MTK II. - Szigetszentmárton KSE 4-2, Dunafüred-Százhalombatta - Kiskunlacháza SE 0-2, Szigethalom SC - Szigetbecse SE 5-3, Dunavarsányi TE II. - Bugyi SE II. 2-0, Délegyháza KSE - Érdi VSE II. 4-5, Dömsödi USE - Sóskút SKE 0-9


Tárnok BKSK: Pintér László 0 -
Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Pusztai Csaba 4, Nagy István 5 - Czeilinger Zsolt 5, Viszokai János 4 (Nagy Attila 54' 4) - Takács Patrik 5, Sárai Ferenc 0 (Demján Dénes 20' 4, Erőss Zsolt 64' 0), Mészáros Tamás 5 - Vida Péter 5

Kispad: Ravasz Márk, Demján Dániel
Edző: Kaszás Attila

Szigetcsép SC: Hertelendy Roland - Fujdel Tamás (Csizek Péter 70'), Bogdányi Attila, Nagy Dávid, Hertelendy Henrik, Mészáros Attila, Nagy Gergő, Nagy Bence, Varga Kolos, Nyul Róbert, Fujdel Csaba (Bruszt Győző 46')

Edző:


Rossz előjelekkel indiltunk neki a mérkőzésnek. Több hiányzó játékosunkon kívül, egy elvesztett rangadó az elmúlt fordulóban, mindez egy olyan mérkőzésen, aminél bizony csak a győzelem volt az egyetlen elfogadható eredmény. Mindez egyben elég nagy lelki terhet jelentett.

Fentiek alapján nem várhattunk könnyű mérkőzést és ez be is igazolódott. Az igazság az, hogy végig kezünkben tartottuk a mérkőzést, de mivel óriási hibaszázalékkal játszottunk, mindig levegőben lógott, hogy a vendégek találnak egy gólt. Végül találtak is, de szerencsére az már 2-0-ás vezetésünknél a mérkőzés utolsó perceinek egyikében történt. Közben azért sokminden történt a mérkőzés folyamán. Az első negyedórában 3 helyzetünk is kimaradt, pedig nagyon jó lett volna már az elején egy megnyugtató gól. A vendégek kontratámadásokra rendeszkedtek be és ebből adódott lehetőségük is a gólszerzésre. A szegény embert még az ág is húzza elven a 38. percben 11-est hibáztunk. Vidát rúgták fel a 16-oson belül. A büntetőt Peti is végezte el, de büntetője kapu mellé ment. Aztán a 42. perc következett, amikor végre sikerült betalálnunk a szibetcsépi hálóba. Pontosítok, nem is nekünk sikerült ez, hanem Nyúl Róbertnek, aki Nagy Dani beadását fejelte védhetetlenül a saját kapujába. 1-0. A félidő utolsó percében növelhettük volna előnyünket, de az óriási lendülettel kapura törő Takács Patrik éles szögből leadott bombája centiméterekkel kerülte el a hosszú kapufa tövét.

A második félidő első felében hasonló volt a játék képe, mint az elsőben. Mezőnyfölényünk mellett sok-sok hibával játszottunk és a kontrák is további veszélyforrást jelentettek. A vendégeknek két óriási lehetőségük is adódott a gólszerzésre. Az első helyzetnél Nagy Dani blokkolt egy gólba tartó labdát. Pár perccel ezután a mérkőzés legnagyobb butaságát követték el a vendégek. Pusztai Csaba veszített el egy párharcot az oldalvonal mentén. A jobbszélsőnél maradt a labda, aki nagy lendülettel és szép cselekkel került a 16-oson belülre, gólhelyzetbe. Szerencsére nem lőtte el a labdát, hanem a még jobb pozícióban lévő társához passzolt, aki viszont legalább 2 méteres lesen volt. Egyből kapuba is lőtt, de természetesen szabadrúgással mi folytathattuk a játékot. A mérkőzés utolsó 20 percét viszont már óriási mezőnyfölényben játszottuk, de az ellenfél kapuja előtt továbbra sem sikerült szinte semmi. Volt egy olyan "tüzijáték", amikor kb. fél perc alatt öt ziccert hagytunk ki. Hol egy kitudja honnan előkerült láb, egy fej, egy kapuskéz, meg a kapufa mentett. Igazából a 82. percben lélegezhettünk fel. Takács Patrik jobboldali beadását Nagy István rúgta kapura, de lövését Hertelendy óriási reflexxel kitolta, de pont Vida Péter elé, aki közelről kotorta a labdát a kapuba. 2-0. A pálya továbbra is a felbillenés veszélyével küzdött. A második gólunk után érett a harmadik, de a 89. perc mégis, az erejével teljesen elkészült vendégek gólját hozta. Egy magasan előre ívelt labda túljutott Tiba feje felett. A kifutó Pintér Laci megtorpant és elkezdet visszafutni a kapujába. Közben Bruszt Győző érte be a labdát és a kapu felé emelt. Pintér még újheggyel elérte a labdát, de kiütni már nem tudta, behullott az a léc alatt a hálóba. 2-1.

Nem jól játszva, vért izzadva, de végül sikerült hozni a mérkőzést.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz