21.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

21.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2015/2016 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - UFC Gyömrő 0-3 (0-2)
Tárnok, 2016-04-02 - szombat 15:30


Játékvezető: Sinka Szabolcs
Aszisztens: Nemes Attila, Deme Rajmund

Gól: Horváth Péter 14', Vígh István 22' 60'

Lapok: Csibrik György 19' ,Ilyés Gergő 63' ill. Bartha Márk 4' , Horváth Péter 39' , Molnár Tamás 63'  

A forduló további eredményei:
Ráckeve VAFC - FC Dabas II. 0-2, Százhalombattai LK - Alsónémedi SE 2-1, Hernád SE - Felsőpakony KSE 2-1, Dunaharaszti MTK II. - Taksony SE II. 1-3, Fémalk-DDTE - Gyál BKSE 7-4, Bugyi ASE - Pereg SE 0-3, Dömsödi SE - Sóskút SKE 1-0

Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Attila 4, (Ilyés Attila 65' 0), Veszeli Tibor 4, Eskulics Dávid 5, Panyi László 5 - Bakó Gábor 4 (Süle Soma Kristóf 75' 0), Csibrik György 5, Fagyal Bertalan 4 - Csillik Gábor Krisztián 4 (Sárai Ferenc 75' 0), Kürti Viktor 4 (Tóth Tamás 57' 4), Gyulay Gábor 4 (Ilyés Gergő 57' 5)
Kispad: Kaszás Attila, Pusztai Csaba
Edző: Kaszás Attila

UFC Gyömrő: Jansik János - Juhász János, Kiss Szabolcs, Maxim Gábor, Baji László - Bartha Márk, Főfai Sándor, Horváth Péter (Maka Richárd 46') - Blazsán Tamás, Molnár Tamás, Vígh István (Csizmadia Attila 67')
Kispad: Karacs László
Edző: Márton Zoltán

Kellemes időben, jó előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek, bízva abban, hogy a múlt heti teljesítményünket megismételve végre hazai pályán tudunk nyerni egy nagyon fontos mérkőzést. Előmérkőzésként az U16-os korosztály játszott Ráckeve ellen és a fiatalok meg is adták az alaphangot. 0-3-as vesztett állásban egy olyan fergeteges hajrát vágtak ki, hogy megfordították a mérkőzést és 4-3 arányban győztek. A példa tehát meg volt, sőt meg volt a 0-3-as állás is, de ezen a mérkőzésen nem volt meg az erő a fordításra.

Nem kezdtünk rosszul, hiszen az első 10 percben kétszer is szerezhettünk volna gólt, de Gyulay közeli lövése fölé szállt, Csilliket pedig tiszta helyzetben a 16-oson belül addig lökdösték, míg elesett, de sajnos csak én láttam szabálytalannak a játékvezető nem. Aztán az első negyedóra végén teljesen váratlanul, védőink által egy szögletről beadott labdát, belül elnézve a mi kapunkba pattant. Az első gól után elég gyorsan jött a második, ami talán még az elsőnél is nagyobb potya volt. Megint képtelenek voltunk a kapunk előteréből felszabadítani és egymás után háromszor is az ellenfélhez került a labda, amit végül Vígh juttatott a kapunkba egy szép alsósarkos lövéssel. Ettől kezdve egészen a második félidő közepéig nagyon enerváltan játszottunk. Talán nem is az akarattal lehetett a probléma, hanem a hittel. "Jöttünk-mentünk" a pályán, de minden eredmény nélkül. Semmiféle játékot nem tudtunk mutatni. Amíg az ellenfél többnyire "olvasta" azt, mi folyamatosan az "események után kullogtunk", így rengeteg labdáról lemaradtunk. A 60. percben ráadásul egy kiugratás után háromra növelték előnyüket a vendégek.

A változás a 63. perc után következett be, amikor is Molnár Tamásnak a második sárga után be kellett vonulni az öltözőbe. Ez némi önbizalmat adott a csapatnak. Emberelőnyben átvettük a játék irányítását és beszorítottuk ellenfelünket. Ekkor többször is ziccerig jutottunk, de pélául Raul kapu előtt földre fejelt labdája átpattant a kapu felett, vagy egy lövésünk a kapufa belső éléről nem befele, hanem még onnan is kifele pattant. Még ezen kívül is lett volna lehetőségünk legalább a szépítésre, de mint ahogy az első félidőben a saját kapunk előtt nem volt elég hatékony a védekezésün, úgy ebben a játékrészben az ellenfél kapuja előtt voltunk határozatlanok, így sajnos továbbra sem tudtunk még a tavaszi szezonban pontot szerezni hazai pályán.  

Kaszás Attila:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz