20.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

20.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2011/2012 > Mérkőzések

Kisnémedi - Bolha FTSE 0-2 (0-1)
Bajnoki mérközés
Kisnémedi, 2012 04.08. 14:00
Játékvezetők: Fazekas Attila - Szabados Bence
Gól: Lehotka Botond (35'), Czeilinger Péter (50')

A forduló további eredményei:
Szombat: Felsőpakony KSE - Bagi TC '96, Gödöllői Sport Klub - Alsónémedi SE, Budakalászi MSE - Verőce SE
Vasárnap
: Bugyi SE - NK Kinizsi TL FC, Hévízgyörki SC - Sülysáp KSK, Örkény SE - Veresegyház VSK, Újlengyel DSE - Pilisi LK-Legea

Kisnémedi:
SZATMÁRI RICHÁRD - STUMPF FERENC, SCHMIDT MÁRIÓ, HARTMANN ÁDÁM, NAGY GERGŐ - BODOR ÁRON, KOVÁCS BENCE, HANUSZ ÁDÁM, JÁRAI DÁNIEL BENCE (HEGEDÜS GERGŐ 46') - TÓTH BARNABÁS, MAHLER BENCE
Edző:
Lap: HARTMANN ÁDÁM (34') , BODOR ÁRON (56') ,  MAHLER BENCE (51')

Bolha FTSE Tárnok:
CSALÁDI ATTILA 0 - BERÉNYI ÁDÁM 6 (NAGY DÁNIEL 77'), PANYI LÁSZLÓ 6, SZABÓ KRISTÓF 6, UNGVÁRI BALÁZS 6 - PLUHÁR BÁLINT 5, VALCZER CSABA 7, PUSZTAI CSABA 5 (KISS TAMÁS 59'), CZEILINGER PÉTER 7 (NAGY RENÁTÓ 77') - FEHÉR ROLAND 6, LEHOTKA BOTOND 7 (VARGA ISTVÁN RÓBERT 77')
Edző: KOVÁCS LÁSZLÓ
Lap: SZABÓ KRISTÓF (22')

Szokatlanul kiméretű pályán játszottunk, ami nekünk egyáltalán nem kedvezett. Támadásaink egyre csak elakadtak a "sűrűben", vagy nemes egyszerűséggel elpasszoltuk magunkat. Ez a pontatlanság sajnos végig jellemezte játékunkat. Már az első negyedórában vezetéshez juthattunk volna. Lehotka Boti szerzett labdát, majd egy védőt kicselezve kapura tört, ám a 16-oson belül felvágták. A büntetőnek Fehér Roli futott neki, ám labdája kapu fölé szállt. Ezután némileg feljött ellenfelünk, de csak mezőnyjátékban, mert kapura továbbra sem jelentettek veszélyt. Mi viszont több gólszerzési lehetőséget is elpuskáztunk. A félidő vége felé Lehotka Botond mégis csak betalált a kisnémedi kapuba. Ezzel a 0-1-gyel fordultunk. A második játékrész első felében valamit javult játékunk és kevesebb pontatlansággal játszottunk. Ennek eredménye képpen Czeilinger Peti is növelte számszerű eredményünket. Közelről talált a hazaiak kapujába. Mint később kiderült, ezzel a góllal a végeredményt állította be. Most közepes játék is elég volt a győzelemhez, de a jövőben feltétlenül javítanunk kell játékunkon, főleg ami a passzok pontosságát illeti.

KOVÁCS LÁSZLÓ: -
Közepes játékkal is megérdemelt győzelmet arattunk, mert mi egy kicsivel többet tettünk a győzelemért, mint az ellenfél.

Tabella:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz