20.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

20.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2012/2013 > Mérkőzések


Tárnok Bolha KSK - Gödöllői SK
1-5 (0-3)

Tárnok KSK pálya, 2013.05.08 - szerda 17:30
Játékvezető: Budai Balázs
Aszisztens: Almási Petra, Kányási István
Gól: Gyulay Gábor 88' ill. Nagy Roland 19' 30', Simon Bence 27', Kiglics Gábor 75', Milkó Dávid 91'
Lap: - ill. Somogyi Tibor 88'

A forduló további mérkőzései
201
3-03-30 - szombat: Halásztelek FC - Gyömrői SE 1-0, Törökbálinti TC - Alsónémedi SE 3-1, Veresegyház VSK - Felsőpakony KSE 7-1, Péceli SSE (visszalépett) - Újlengyel DSE 0-3 (játék nélkül)
2013-05-08 - szerda 17h30: Hévízgyörki SC - Pilisi LK-Legea 6-1
2013-05-15 szerda 17h30:
Budakalász MSE - Kisnémedi MSE 2-1, Verőce SE - Örkény SE 1-1

Tárnok Bolha KSK
: Családi Attila 6 - Nagy Dániel 5, Veszeli Tibor 5, Eke Gábor 5, Pusztai Csaba 5 - Czeilinger Péter 4, Fehér Roland 5 (Nagy István 48' 5), Gyulay Gábor 5, Ilyés Gergő 5 (Nagy László 56' 5)- Kapcsos Norbert 5, Szabó Kristóf 5
Kispad
: Szimandl Gábor, Pluhár Bálint
Edző
: Kovács László

Gödöllői SK
: Somogyi Tibor - Madarász András (Székely Gábor 69'), Kiglics Gábor, Hevesi Milán, Jakab Tamás - Simon Bence (Czuczor Attila 59'), Varga Bence, Bánki Edömér (Unger Ádám 69') - Oszvári Tamás (Csernyák Tamás 68'), Bencze Zsolt, Nagy Roland (Milkó Dávid 69')
Kispad
: Sipeki Attila
Edző
: Jenei Sándor

A mérkőzésről
: A bajnokság hajrájára mentálisan teljesen szétesni látszik a csapat. Azt gondolom, hogy itt van jelenleg a legnagyobb probléma és ennek helyretétele lesz a legnagyobb feladat a következő bajnokság felkészítésére. A hátralévő  négy fordulóra nem gondolom, hogy már csodákat lehet tenni, de a mérkőzés után az öltözőben Szimandl Gábor fogalmazta meg a lényeget: -Nagy céljaink már nem lehetnek erre a bajnokságra, de kis célok, mint például, hogy 5 gólnál többet ne kapjunk már a négy meccsen, kell, hogy legyenek és ezért harcoljunk is. Csak így lehet lelkileg "visszaerősödni" a játékosoknak.
Sokszor mondtam már az utóbbi időben, hogy ez egy nagyon fiatal csapat, kevés felnőtt tapasztalattal, ezért magától adódik a hullámzó teljesítmény. Mindez mégsem ok arra, hogy lehajtott fejjel csak lézengjünk a pályán, eleve feladva a mérkőzést. Ezt nem indokolja a fiatalság. A mérkőzés nem is így indult. Nagy hangsúlyt fektettünk a védekezésre, ami teljes mértékben indokolt volt Gödöllő ellen, hiszen ismerjük ellenfelünk kitűnő tavaszi teljesítményét. Ime a "csak a tavaszi eredmények" tabellája:

A táblázat nagyon beszédesen bizonyítja a két csapat közötti jelenlegi különbséget. Ennek ellenére az első 20 percben meg is oldottuk a feladatot olyannyira, hogy a vendégeknek még csak lehetőségük sem volt a gólszerzésre. Azután jött egy pillanat, amikor a védelem koncentrációja kihagyott és ezt Gödöllő azonnal kihasználta. Innentől kezdve pedig már teljesen szétesett a csapat. Egyszóval, lesz munka az önbizalom helyreállításával!

KOVÁCS LÁSZLÓ:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz