20.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

20.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések


BFTSE Tárnok - Gyöngyös AK
0-3 (0-2)

Diósd, 2013-03-30 - szombat 12h
Játékvezető: Rózsavölgyi Dávid
Aszisztens: Séra Balázs, Kovács Erik Balázs
Gól: ill. Lőrinc Balázs 6', Galó Kristóf 20' 60'
Lap: Miseta Roland 27', Balogh Richárd 41', Csuka Zsolt 70' ill. Lőrinc Balázs 26'

A forduló további mérkőzései
201
3-03-30 - szombat: Dunaharaszti MTK - Gödöllői SK 0-6, FC Dabas - Kelen SC 0-13
201
3-03-31 - vasárnap
: Tápiószecső FC - Nagybátonyi SC 3-2, RAFC - XVII.ker. Rákosmenti TK 0-10
2013-04-04 - csütörtök:
Jászapáti VSE - Üllő SE 4-5
2013-04-24 - csütörtök:
Tököl VSK - Rákosmente 1-9
2013-05-29 szerda
: Dunakeszi VSE - Maglódi TC 5-6

BFTSE Tárnok: Pintér László 6 (Kürti Viktor 46' 6) - Nagy Dániel 6, Kovács Gyula 5, Czeilinger Zsolt 5 (Demján Dániel 68') - Szász Csaba 5, Miseta Roland 5 (Bilik Krisztián 58' 6), Balogh Richárd 5 (Viszokai János 63'), Csuka Zsolt 6 (Horváth Martin 76'), Czeilinger Balázs 7 - Tóth Tamás 5 (Petheő Axel Emilián 76'), Nagy László 5
Edző
: Csizly Attila

Gyöngyös AK
: Daróczi Dávid (Bana Sándor 78') - Palik Viktor, Gömöri Patrik Milán, Kluk Tamás, Nagy Zsolt - Gulyás Kristóf (Csuja Zoltán 76'), Bakos Bence (Rafael Gyula 46'), Sulyok Péter (Baranyi Krisztofer 55') - Galó Kristóf (Orbán Tamás 82'), Lőrinc Balázs, Balázs Apollinár Zsolt (Bartus Adrián 63')
Edző
: Lukács György

A mérkőzésről
:
Mivel a mai felnőtt és U-19-es mérkőzés a mostoha időjárás miatt elmaradt, így rendelkezésre álltak az innen visszajátszó játékosok, mint Nagy Laci és Nagy Dani a felnőtt keretből, vagy Czeilinger Balázs az U-19-ből. Az előjelek tehát rendkívül jók voltak, hogy egy igazi rangadót tudjunk játszani a csoport jelenlegi listavezetője és legnagyobb bajnokesélyese ellen. Sajnos mindez csak várakozás maradt. A két gárda egy igazán unalmas, gyenge mérkőzést "varázsolt" a nézők szeme elé. A vendégek sok hibával játszottak ugyan, de igen eredményesen. A mérkőzésen négy helyzetük akadt, de ebből hármat értékesítettek. Azt is el kell mondani, hogy ezek viszont jól kidolgozott helyzetekből születtek és szépek voltak. Sokkal több említésre méltó esemény nem is történt a két félidő alatt, ami egyben azt is jelenti, hogy mi még helyzetig sem jutottunk el. A gyöngyösi védők gond nélkül oldották meg, nem túl nehéz feladatukat, igen enervált és ötlettelen támadójátékunk ellen.
A kiegyenlített játék ellenére is azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemelt a vendég siker, mert valamivel labdabiztosabban és mindenképpen célratörőbben játszott a Gyöngyös.


Csizly Attila: - Csapatunk ma a legerősebb keretével állt ki a Gyöngyös ellen.  Ezért úgy gondoltam, hogy lehetőség van arra, hogy valamivel meglepjük az ellenfelet, és próbáljuk a saját akaratunkat rákjuk kényszeríteni. Ezt a próbálkozásunkat két góllal  büntette az ellenfelünk. A második félidőben egy biztonságosabb szerkezetre váltottunk, amivel megpróbáltuk megakadályozni az ellenfél széleken vezetett támadásait. Ez többnyire sikerült is, de sajnos az előre játékunkban a gól nem volt benne. Az egy-egy elleni párharcokat elveszítettük, az ellenfél középpályás számbeli fölényét nem tudtuk ellensúlyozni. Védekezésüket feltolva próbáltak labdát szerezni, mi a megszerzett labdákat a védőik mögött lévő hatalmas üres térbe nem tudtuk eljuttatni. Persze most lehetne mentségeket keresni, az edzéseken uralkodó pálya minősségére stb., de nem teszem. Ha ezzel a kerettel egy biztonságosabb játékot játszunk végig, talán egy szorosabb eredményt tudtunk volna elérni, ezt nem tudom, de ez a döntés mindig az edző felelőssége. De, ha egy játékos úgy lép pályára, hogy nem hiszi el, hogy itt ma van keresni valója, akkor teljesen mindegy, hogy milyen formációban küldi az edző a pályára a csapatot az  sehogy nem fog működni.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz