2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-14 > 2016/2017 > Mérkőzések

Törökbálint LASE - BFTSE Tárnok 4-3 (2-2)
Törökbálint, 2016-09-22 - csütörtök, 17:00


Játékvezető: Mércse I. László
Gól: Horváth Milán István 9' 32' 62' 77' ill. Kóka Zsolt 19', Molnár Roland 30' 66'
Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Bugyi SE - Fémalk-Dunavarsány 7-3, Halásztelek FC - Ráckeve VAFC 1-8, Taksony SE - Asterix SC-Érd

Törökbálint LASE: Burkódi Kristóf Dominik (Veres Dániel 41') - Szecsődi Bálint Zoltán (Kuchta Gábor Benedek 55'), Polgár Csongor (Vass András 41'), Sziklai Márk (Rigó Martin Zsolt 41') - Lenky Péter Kosztasz (Szabó Levente 55'), Zsuppán Donát - Sziklai Máté Marcell (Deskoski Aleksandar 70'), Salgó Mátyás Bendegúz (Géczy Gergely 41'), Horváth Milán István
Edző: Horváth Ferenc


Bolha FTSE Tárnok: Molnár Áron - Rebi Zsombor (Balog Benjámin 41'), Száraz Gyula (Botta-Dukát Dominik 41'), Hoppál Dániel - Somogyi Ádám (Fülöp Szabolcs 41'), Kóka Zsolt (Somogyi Péter Pál 60') - Kálmán Máté (Szabó Barnabás György 60'), Molnár Roland, Szász Károly (Fülöp Richárd 41')
Edző: Kovács László

Változatos, izgalmas, jó iramú mérkőzést láthattunk a két csapattól. A hazaiak kezdtek jobban. Az első 10 percben ők irányították a játékot és a vezetést is megszerezték. A törökbálinti gól után kiegyenlítetté vált a játék és a félidő közepén sikerült ledolgozni hátrányunkat. Kóka Zsolt lőtt szép gólt. A 30. percben fordítani is sikerül. Egy indítással Molnár Roli iramodott kapura és helyezte el higgadtan a labdát a kapus mellett. Még a félidőben sikerült egyenlíteni a hazaiaknak.

A második játékrész szinén izgalmakat hozott. Változatos játék után a hazaiaknak ismét sikerült átvenni a vezetést, ám pár perc múlva ismét egálra állt a mérkőzés. Már úgy nézett ki, hogy megérdemelt pontosztozkodás lesz, ám a legveszélyesebb törökbálinti támadó, Horváth Milán, aki mindhárom hazai gólt szerezte, 3 perccel a vége előtt kihasználta Fülöp Szabolcs hibáját és a hozzá került labdát negyedszer is a hálóba vágta. A hátra lévő pár percben fergetegesen támadott, lelkesen küzdött csapatunk, de sajnos az egyenlítés nem sikerült, pedig rászolgáltunk volna az 1 pontra. Talán, ha védekezésünk és védőink teljesítménye legalább a megszokottat eléri, akkot ez meg is lett volna. Sajnos ezúttal kicsit bizonytalanabbak voltunk hátul, mint ahogyan máskor.

Kovács László: - Jó iramú mérkőzésen, jól játszottunk. Hátsó hibáinkat az ellenfél maradéktalanul kihasználta, így meg tudta nyerni a mérkőzést.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz