2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-13 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Nagykovácsi SE 4-2 (2-1)

Tárnok, Tárnok SE Sporttelepe
2012-09-15. szombat 12:00
Játékvezető: Kacsó István
Gól: Somogyi Dominik 6', Takács Patrik 7', Farkas Levente 45', Sárosi Dénes 64' ill. Golda András 24', Becze Dániel 41'
Lap: Takács Patrik 33' , Lőrincz Roland 40'


A forduló további eredményei:
Budaörsi SC - Százhalombattai VUK SE
1-1, Piliscsaba SE - Érdi VSE 0-4, Diósdi TC-Select - Törökbálint TC 7-0, Budajenő KSE (U14) - Tököl VSK 12-1 (versenyen kívül), Sóskút SKE (U14) - Perbál SC 4-4 (versenyen kívül)

Bolha FTSE Tárnok:
Lőrincz Roland 7-2=
5 - Faragó Norbert 7, Schwarz Ádám, Somogyi Dominik 8 - Slezák Krisztián 7, Takács Patrik 8, Csoma Bálint 7 - Farkas Levente 8, Sárosi Dénes 8
Csere: Faragó Balázs
7, Kürti István 7, Győri-Sipos Ádám 7
Edző: Stencinger Norbert

Nagykovácsi SE: Tarnóczi Tas - Kovács Hunor, Bertalan Márton, Gulyás Bence - Forgács Bendegúz, Becze Dániel, Golda András - Lukátsy Péter, Kiss Márton
Csere: Liptai László, Fehér Benedek, Selmeci Mátyás, Kovács Mátyás, Szalontai Bence
Edző:

Mivel az első forduló mérkőzésére későbbi időpontban kerül sor, így számunkra a második forduló volt a nyitó.
Nagyszerű rajtot vett a csapat a bajnokságban. Már a 7. percben sikerült 2-0-ás vezetésre szert tennünk és utána is mi irányítottuk a mérkőzést. Egyre-másra dolgoztuk ki a nagyobbnál-nagyobb gólhelyzeteket, ám a befejezések nem sikerültek. Nagyszerű kiugrások, amiből egy-egyben vezethettük a kapusra a labdát, de a lövés vagy a hálóőrben akadt el, vagy kapu mellé szállt. Ahogy ilyenkor lenni szokott, védelmünk egyet hibázott és ezzel éltek is a vendégek. Szép cselsorozat után került hálónkba a labda. Továbbra is szép mezőnyjátékot mutattunk be, de a kapu előtt elfogyott a tudomány.
A második játékrész nagyon kellemetlenül indult számunkra. A 41. percben Egyedül ugrott ki a nagykovácsi támadó és a hosszú labdát kapusunk lábbal szerette volna elrúgni, de sajnos labda helyett a támadó lábát találta el, ráadásul mindez a 16-osunkon belül történt. A spori természetesen habozás nélkül megítélte a tizit és emellett még ki is állította kapusunkat. Hiába volt az eddigi szép játék a tizenegyes értékesítése az egyenlítést jelentette ellenfelünknek. Mivel létszámhátrányba is kerültünk, elúszni látszott a mérkőzés, pedig ekkorra már - ha helyzeteinket kihasználjuk - padlón kellett volna lenni ellenfelünknek. Ehelyett, mi kerülhettünk volna padlóra! De nem! Játékosaink túl tudták tenni magukat a helyzet adta lelki hátrányon és emberhátrányban is egyenlő ellenfelek tudtak maradni. Annyira, hogy innen sikerült végül megnyerni a mérkőzést.
Gratulációt érdemel a csapat és gratulációt érdemel Stencinger Norbert edző is, aki a partvonal mellől kitűnően irányította a játékosokat a kritikus időszakban is!


Stencinger Norbert: -
Saját magunk dolgát nehezítettük meg azzal, hogy a helyzeteinket nem váltottuk gólra az első félidő nagy részében a kicsit megilletődötten játszó ellenféllel szemben. A labdarúgás örök igazsága ismét beigazolódott, a kihagyott helyzetek után az ellenfél egyenlített, és ráadásul hátralevő 30 percet kénytelenek voltunk emberhátrányba játszani. Az egész csapatot dicséret illeti, hogy ebben a helyzetben két gólt szerezve nyerte meg a mérkőzést.  

Tabella

Házi góllövőlista

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz