2.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

2.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Halásztelek FC - Bolha FTSE Tárnok 0-1 (0-1)
Halásztelek, Halásztelek FC
2012
-09-19. (szerda) 17h
Játékvezető:
Feith Zsolt
Aszisztens:
Szeleczky Gábor
Gól:
Nagy László 14'
Lap:
nem volt

A forduló további mérkőzései:
2012-08-25
- szombat
Budakalász MSE - Felsőpakony KSE 3-0
2012-08-26
- vasárnap
Örkény SE - Alsónémedi SE 1-6, Kisnémedi MSE - Péceli SSE 0-5, Veresegyház VSK - Újlengyel DSE 15-1, Verőce SE - Pilisi LK-Legea 2-4
2012-10-31 - szerda
Hévizgyörk - Fóti SE 5-2
2012-11-08 - csütörtök
Törteli KSK - Gyömrői SE
0-2

Halásztelek FC:
Matus Tamás - Kulcsár Zoltán (Bálint Csaba 80'), Kiss Sándor (Becsei István 65'), Kondor Norbert, Nagy Szilárd - Rácz Pál, Borbély Benjamin (Molnár Márk 76'), Dabasi Zoltán - Deák Tamás, Cseri Ferenc, Utasi Károly (Fekete Roland 87')
Kispad: Sass Domonkos
Edző: Farkas Zsolt


Bolha FTSE Tárnok: Pintér László 6 - Czeilinger Balázs 5, Nagy Dániel 6, Dallos Bence 6, Németh Kristóf 5 (Panyi László 46' 5) - Réti Tamás 5(Csillik Gábor 60' 5), Czeilinger Péter 5, Kiss Tamás 5, Nagy László 6 - Lehotka Botond 5, Sárai Ferenc 5 (Bilik Krisztián 65' 5)
Kispad: Ravasz Márk, Édes Bence, Varga István
Edző: Szimandl Gábor

Nagyon jó színvonalú mérkőzést játtszott a két csapat. A tabellán elfoglalt helyezés alapján talán akár könnyű győzelemre is számíthattunk volna, de a mérkőzés bebizonyította, hogy igencsak meg kellett küzdenünk ezért a 3 pontért. Azt gondolom, hogy eddigi legkeményebb ellenfelünk Halásztelek volt ebben a bajnokságban. Szinte hihetetlen, hogy ez a csapat csak egyetlen pontot szerzett eddig.
Az első negyedóra végén sikerült gólt szereznünk. Jobb szélen Réti Tomi vitte el a labdát. Beadására Nagy Laci robbant be és a védőket megelőzve 8 méterről fejelt a hazaiak kapujába. Ekkor még nem gondoltuk, hogy Laci a győztes gólunkat szerezte. Igaz, több ziccert is kihagytunk, de Halásztelek előtt is adódtak lehetőségek. Aztán a mérkőzés hajrájában Bilik Krisztián lőtt egy zúgó felsőlécet. A következő támadásunknál ugyancsak Bilik volt aktív. Egy csel után betört az ellenfél 16-osán belülre, ahol csak buktatás árán tudták szerelni. A végig kitűnően bíráskodó játékvezető azonnal a 11-es pontra mutatott. A labda mögé Czeilinger Balu állt, ám lövését a hazai kapus vetődve hárította.
Győzelmünk mindenképpen megérdemelt volt, aminek értékét növeli, hogy egy nagyon motivált, jól játszó ellenfél ellen érte el.

Szimandl Gábor: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mivel ellenfelünk csak 9 gólt kapott eddig. Ennek ellenére legalább három 100%-os helyzetet és egy tizit hagytunk ki!! Így nehéz volt, de igen hasznos és tanulságos mérkőzést játszottunk. Gratulálok az ellenfélnek, Halászteleknek és természetesen saját csapatomnak is!

                            
Tabella                                                            Teljes góllővőlista

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz