19.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

19.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Tavasz

Tárnok BKSK - Táborfalva KSE
Tárnok KSK, 2019-03-16 - szombat 15:00


Játékvezető: Hercik Róbert
Aszisztens: Márton Lajos, Décsi Krisztián

Gól:

Lapok:

A forduló további eredményei: Szigethalom SC - Ócsa VSE 3-1, Dömsödi SE - Diósdi TC 5-1, Perbál SC - Inárcs VSE 1-1, Gyáli BKSE - Újlengyel DSE 4-1, Ecser SE - Ráckeve VAFC 0-0, Sóskút SKE - Pátyi SE 2-2

Szabadnapos: Délegyháza KSE


Tárnok BKSK: Pintér László 0 - Nagy Dániel 7, Veszeli Tibor 7, Csibrik György 7, Demján Dénes 7 (Demján Dániel 46' 6) - Bakó Gábor 8, Czeilinger Zsolt 7 - Takács Patrik 7 (Váradi Gergő 46' 7), Vida Péter 8, Ilyés Attila 7 (Csoma Bálint 57' 0), Sárai Ferenc 8
Kispad: Kürti István, Nagy István
Edző: Kaszás Attila

Táborfalva KSE: Keserű Imre - Szabó Ödön, Terebes Attila, Dr. Béres Norbert, Revák Sándor (Mauer Szebasztián 63'), Veszelszki Gábor, Jaksi Gergely, Sáfrán Dezső, Mitág Zsolt, Szeibert Zoltán, Gazsó Martin

Kispad: Polyák Csaba

Edző:


Ismét újoncot avattunk a mai bajnokin. Tétmérkőzésen először lépett pályára a felnőttek között Csató Ferenc. Feca a Bolha Focitanodában nevelkedett, tehát Csoma Bálint után tavasszal már második saját nevelésű játékosunk mutatkozott be csapatunkban. Sok sikert kívánunk tehetséges játékosunknak!

A mai mérkőzésen csak a győzelem lehetett az elfogadható eredmény és ezt sikerült is magabiztosan teljesítenünk. A mérkőzés legnagyobb részében mi támadtunk, mi birtokoltuk a labdát, ám meglepő módon, ellenfelünknek is adódott nem egy lehetőség a gólszerzésre. A vendégek az első félidőben szinte teljesen feladták a támadás lehetőségét. Visszavonultak a saját térfelükre és masszívan védekeztek. A második félidő közepétől már többször is kitámadtak és főleg távoli lövésekkel próbálkoztak bevenni Pintér Laci kapuját. Sikertelenül! Öt gólunk mellett, több helyzetünk is adódott, ám Keserű Imre parádézott a táborfalvai kapuban.

Sokszor a kötelezőt a legnehezebb hozni, ami nekünk ma nem volt kimondottan nehéz.

Góljaink:

16. perc: Bakó Gábor tértölelő, pontos indításával Nagy Dani futott az alapvonalig, majd laposan középre adott. Az érkező Takács Patrik 5 méterről lőtt a kapuba. 1-0.

30. perc: Szinte le lett kopírozva első gólunk azzal a különbséggel, hogy Nagy Dani beadására érkező Vida Péter lövését a kapus Ilyés Attila elé ütötte, aki 7 méterről talált laposan a hálóba. 2-0.

53. perc: Demján Dani futott el a bal oldalon. Beadása Váradihoz került. Geri tovább tolta Sárai Feri elé a labdát, aki az ötösről lőtt a kapuba. 3-0.

74. perc: Ismét Nagy Dani vitte el lendületesen a labdát a szélen, majd tovább tolta Vida Petinek, aki nagyon jól észrevette a kapuval szemben üresen érkező Váradi Gergőt. Elé tette a labdát és Geri kapásból óriási erővel 18 méterről lőtt védhetetlenül a léc alá. 4-0.

87. perc: Bakó, Váradi volt a labda útja. Gergő Vida Peti elé továbbított. Peti tolt egyet rajta, majd a jobb kapufa és a kapus lába közötti labdányi helyen lőtt laposan a hálóba, beállítva ezzel a végeredményt. 5-0.

Kaszás Attila:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz