18.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

18.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-18 > 2013/2014 > Mérkőzések

BFTSE Tárnok - Pomáz-ICO SE 5-0 (1-0)
Tárnok KSK, 2014-05-03 - szombat 10:00


Játékvezető: Pallai Pál
Aszisztens:
Fodor Marietta
Gól:
Bara Norbert 22', Horváth Martin 63' 75', Kürti Viktor 70' 88'
Sárga lap: Viszokai János 89'

A forduló további eredményei:
2014-05-04:
Dunakeszi Kinizsi-Voyage - Pilisvörösvári UFC 6-0
2014-05-07:
Kistarcsai VSC - Dunakanyar SE 4-3
Nincs időpont:
Fót SE - Nagykovácsi USE 0-0 (JN., egyik csapat sem kapott pontot)

Bolha FTSE Tárnok
: Habos Tamás 7 - Czeilinger Zsolt 8, Eskulics Dávid 8, Németh Kristóf 8, Demján Dániel 9 - Viszokai János 8, Szász Csaba 8, Székely Bertalan 7 (Süle Soma 46' 7) - Bara Norbert 7 (Kocsis Martin 64' 7), Kürti Viktor 9, Demján Dénes 6 (Horváth Martin 46' 8)
Edző: Kaszás Attila

Pomáz-ICO SE: Inczédy Gergely Mátyás - Herédi Dániel, Kiss Lajos (Parvadi András 76'), Koczián Gábor, Rezsnák Attila - Báthory Péter, Kovásznai József (Gyurinka Máté 83'), Nagy Gergő (Farkas Ádám 68') - Sárvári Dominik (Fekete Balázs 81'), Antal Márton (Kovács Ádám Márton 46'), Bencze Zsolt
Kispad: Tisler Gábor
Edző
: Raczkó István

Jó csapat ellen játszottunk ma, de az egész mérkőzésen nyújtott nagyszerű,- és a második félidőben nyújtott gólerős játékunkkal megérdemelt győzelmet arattunk.
Percről percre:
4. perc: Kürti Viktor nagyszerű indítását Székely Bertalan gólhelyzetben kapta, de a kapusba lőtte a labdát.
6. perc: A pomázi Sárvári 22 méteres lövése a kapufán csattan.
22. perc: Eskulics Dávid előre ívelt labdáját Czeilinger Zsolt vehette át az oldalvonal mellett. Elfutott a jobb szélen és az alapvonaltól, laposan ad középre. Kürti átlépte és a beljebb érkező Bara Norbi közelről lött kapuba. 1-0.
32. perc: Czeilinger indítását Székely közelről picivel mellé gurítja.
34. perc: Bara szögletét Eskulics fejeli kapu fölé.
49. perc: Kapunk előterében pattogott a labda és nem sikerült felszabadítani. A pomázi támadó elé került, aki habozás nélkül lőtt, de a labda egy hazai lábat érinve szögletre pattant. Óriási mentés volt!
55. perc: Horváth Martin mélységi indítása szállt Bara Norbi elé. Bara a 16-os sarkánál maga elé tette és azonnal lőtt. Még akár tolhatott volna a labdán lövés előtt, de a pályának azon a részén víztócsa állt, így jó döntés volt a gyors lövés, amit a kapus szögletre hárított.
61. perc: Kürti Viktor szögletét Viszokai János fejelte kapu fölé.
63. perc: Bara hátulról, nagyszerű labdát tálalt Kürti elé. Kürti a 16-oson belül járt, amikor fellökték. A  labda a támadást jól követő Horváth Martin elé került, aki azonnal lőtt és lapos lövése a hálóban kötött ki. 2-0.
70. perc: Tovább nőtt az előnyünk. Kürti Viktor 30 méterről váratlanul lövésre vállalkozott. A lövés ívét elnézte a vendégek kapusa. A labda a kapu előtt lepattant a földre, onnan felpattant a felső lécre, onnan pedig a hálóba. 3-0.
75. perc: Negyedik gólunk Horváth Martin nagyszerű egyéni akciójából született. Martin 30 méterre a vendégek kapujától kapta a labdát és azonnal kapura tört. Két védőt kicselezett és már csak a kapus állta útját. Ekkor ellőtte a labdát, ami a hálóőr lábai között talált utat a kapuba. 4-0.
86. perc: Egy pomázi kontránál Kovács Ádámról feledkeztek el védőink. Kovács tisztán kapta a labdát és nagy lendülettel indult a kapunk felé. Ugyanakkor Habos Tomi is kiindult a kapujából A 16-os vonal környékén találkozott támadó és kapus. Habos fantasztikus ütemben vetődött és szinte "lelopta" a pomázi játékos lábáról a labdát.
89. perc: Viszokai végzett el szabadrúgást a vendég térfélről. Labdája a 16-oson belülre szállt, ahol Kocsis kapta. Martin
továbbított az ötös sarka felé Kürtinek. Kürti bepasszolta Horváthnak, de labdája elakadt egy védőben és visszapattant Kürti Viktor elé, aki másodszor már a lövést választotta. A döntés nagyszerű volt, hiszen a labda a kapuban kötött ki és kialakult az 5-0-ás végeredmény. Ez a támadás méltó befejezése volt az egész mérkőzésen nyújtott kitűnő játékunknak.

Kaszás Attilát kérdeztem:

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz