16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT II. > 2013/2014 > Mérkőzések

Visegrád SE  - Tárnok KSK II 0-10 (0-3)
Visegrád, 2014-03-23 - vasárnap 15:00


Játékvezető: Osztolykán Zoltán
Aszisztens:
Unger István, Ács Domonkos Azár
Gól:
Nagy Attila 6', Szabó Zsolt 14' 49', Körtvélyesi Ádám 45', Gál Tibor 57' 72' 93', Lukács Zsolt 88', Kupi János 90', Csuka József  96'

A forduló további eredményei:
2014-03-23
Kisalag - Budajenő KSE 2-2, Fóti SE - Kerepesi SBE 3-1, Tinnye KFC - PILE Pilisszentkereszt 0-2, Szentendre VSE - Pilisszentlászló BSI 4-0, Üröm SC II. - Nagykovácsi SE 2-2
Szabadnapos
: Tahitótfalu SE

Visegrád SE: Szendrey Lajos - Melcher Máté, Horváth Dávid (Székely Tamás 60'), Hirling Csaba, Galszter Richárd (Berkesi Gergő 50') - Láng József (Meszerek Norbert 60'), Tarnaszentmiklósi Gergő, Jatyel Imre (Bene Bálint 46') - Herr Gábor, Horicsányi Péter, Greguss Péter
Kispad: Szedlacsek István
Edző: Zeller Márton

Tárnok KSK II:
Szabó Zoltán 0 - Huszár Balázs 8 (Csuka József 60' 8), Ruzsinkó Zsolt 8, Neuvert Sándor 8 (Puskás Balázs 60' 8), Nagy Attila 8 - Bakó Gábor 8, Ilyés Attila 8 (Csákány Zsolt 60' 8) , Kelemen László 8 (Csákány Gábor 60' 8), - Szabó Zsolt 8 (Lukács Zsolt 60' 8), Gál Tibor 8, Körtvélyesi Ádám 8 (Kupi János 60' 8)
Edző:
Schrenck Rajmund

ABCD tudósítása:
Hosszas utazást követően megérkeztünk Visegrádra, ahol egy kifogástalan pálya fogadott bennünket. Számunkra jól alakult a mérkőzés mivel a 6. percben Nagy Attila kezdte meg a gólgyártást. Csapatunk nem ált le és Gál Tibi átadását Szabó Zsolesz fejelte a kapuba. A félidő előtt Körtvélyesi Ádi szemfüles góljával növeltük az előnyünket.
A szünetben nem változtattunk. A második játékrészt egy Zsolesz fejesgól nyitotta meg. Pár perccel később Gál Tibi is megszerezte első gólját. Sajnos történt egy súlyos sérülés is, az ellenfél középpályása ütközött Nagy Attilával, akinek eltört az óra és agyrázkódást kapott. Jobbulást kívánunk neki.
7 percet ál
lt a játék és ezt kihasználva megérkeztek a cseréink. Ritkán szokott egy edző egyszerre hatot cserélni, nálunk ez is megtörtént. Friss játékosok még nagyobb lendületet hoztak a pályára. Gál Tibi okos gólja már a hatodikat jelentette. Hetedik Luki nevéhez fűződik. Majd egy szabadrúgás variációt követően Gál Tibi megszerezte a maga harmadik, csapat nyolcadik gólját. Hosszú sérülésből felépülve Kupi egy fejesgóllal tért vissza. a 10-0 - ás végeredményt Csuka József állította be a tőle már megszokott szöglet utáni fejesgóllal. Gyönyörű környezetben, szeszélyes időjárás mellett teljesen megérdemelten nyertünk ilyen nagy arányban is. Ellenfelünk végig sportszerűen küzdött!

Schrenck Rajmund:
- Szép volt, jó volt, kirándultunk, jól éreztük magunkat. A meccsről annyit, próbáltam a szünetben belekötni a csapatba, hogy én is kicsit fontos legyek, de ez most nem sikerült. Szerintem az mindent elárul, hogy a tizedik gól után is úgy örültek a játékosok, mint az elsőnél. Jó volt nézni, hogy mindenki jól érezi magát, hiszen valahol erről szól ez a játék.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz