16.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

16.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-17 > 2012/2013 > Mérkőzések


Bolha FTSE Tárnok - Tápiószecső FC 3-0 (3-0)
Diósd, 2013-03-02 - szombat 10h
Játékvezető:
Tímár Máté
Aszisztens:
Feith Zsolt, Pálinkás István
Gól: Csuka Zsolt
(6' 21'), Balogh Richárd (44') ill. -
Lap:
Németh Kristóf 72'  ill. Maka Sándor 85'

További eredmények
2013-03-02 - szombat:
Nagybátonyi SC - FC Dabas
1-1, Gyöngyös AK - Rákosmente 5-4
2013-03-03 - vasárnap: RAFC - Maglódi TC
6-1
2013-04-24 - szerda: XVII.ker, Rákosmenti TK - Üllő SE
22-0
2013-05-22 - szerda: Tököl VSK - Gödöllői SK
2-8 Dunakeszi VSE - Dunaharaszti MTK 2-6
2013-05-29 - szerda:
Jászapáti VSE - Kelen SC 0-13

Tárnok Bolha KSK:
Kürti Viktor 6 - Czeilinger Zsolt 7, Kovács Gyula 7, Németh Kristóf 7 - Czeilinger Balázs 7 - Szász Csaba 7, Miseta Roland 6, Süle Soma 6 - Petheő Axel 6, Csuka Zsolt 7 - Balogh Richárd 6
Csere:
Tóth Tamás 6, Demján Dániel 6, Viszokai János 6, Székely Bertalan 6
Vezetőedző:
Csizly Attila

Tápiószecső FC:
Minik Zsolt - Maka Sándor, Kovács Richárd, Rácz Roland, Rostás Gábor - Bacsa István, Kovács Kristóf, Balogh Richárd, Danó Zoltán - Balla Csaba Imre, Danó Renátó Márk
Csere:
Gazsi Alex, Minkó Norman, Török Tamás
Edző:
Lévai Csaba

A mérkőzésről:
Volt miért visszavágni a 'szecsőieknek, hiszen ősszel 6-2 arányban vereséget szenvedtünk idegenben. Azonnal támadólag léptünk fel a vendégekkel szemben és Csuka Zsolt lövése már a mérkőzés elején utat talált a kapuba. A gól után egy kicsit kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés képe. A vendégek is megpróbáltak támadásokat szervezni, de a kapunkra nem tudtak veszélyesek lenni. A kapunktól 20-25 méternél közelebb nem jutottak. Más lehetőségük nem lévén, megpróbálták innen célba venni a kapunkat, de távoli lövéseik sem vezettek eredményre.  A mi támadásaink sokkal több veszélyt jelentettek, minek eredményeképpen Csuka Zsolti másodszor is kapuba talált. Ellenfelünk jószerivel egyetlen esetben jutott gólhelyzetbe, ezt pedig egy 11-es jelentette. Csak mellesleg jegyzem meg, hogy kapusunknak Diósdra igyekezvén a buszon azt mondtam, hogy az első félidőben tizit fog védeni. Úgy látszik Viktor nem akart rám cáfolni, mert egy gyors vetődéssel tényleg kifogta a tizit. Igaz, azt is mondtam, hogy a másodikban gólt rúg majd. Erre aztán már nem volt esély, mert végig a kapuban maradt, onnan pedig ez nagyon ritkán sikerül, nem úgy, mint az utolsó előkészületi mérkőzésen, ahol a második félidőben csatár volt és rúgott egy gólt. A 45. percben viszont Balogh Richárd is a hálóba talált és így megnyugtató előnnyel vonulhattunk le a szünetre.
Talán túlságosan is megnyugodhattunk, mert a második játékrészben már nem nyújtottunk éppen meggyőző játékot. Ahogy haladtunk előre az időben, úgy esett vissza a játékunk. Nem azzal volt a baj, hogy feladtuk volna a támadás lehetőségét, hiszen akadt egy-két ziccerünk is, de már a gólhelyzetben sem tudtunk úgy öszpontosítani, mint kellett volna, ezért ki is maradtak azok. Tápiószecső próbálkozásai ekkor már jobban sikerültek, de védelmünk és kapusunk továbbra is jól teljesített, így ha előnyünket nem is sikerült növelni, azért gólt sem kaptunk. Ma egy félidei jó játék elég volt a biztos győzelemhez.  

Csizly Attila: -Tanulva az első fordulóban elszenvedett nagyobb arányú vereségből, védekezésünket hátrébb vonva próbáltuk az ellenfelünket megakadályozni, hogy  gyors támadóikkal a védelmünk mögé tudjanak kerülni. Ezt sikerrel végre is tudtuk hajtani. Támadásainkban a Tápiószecső gyenge védekezését tudtuk kihasználni és gólt illetve gólokat szerezni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz