15.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

15.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2017/2018 > Tavaszi mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Tököl VSE 5-1 (2-1)
Tárnok KSK, 2018-04-08. 12h30.


Játékvezető: Tóth Péter
Aszisztens: -

Gól: Tóth Tamás 16' 48', Kocsis Martin 33', Takács Patrik 77', Bara Norbert 88' ill. Szűcs Attila 27'

Lapok: - ill. Franku Károly 70'

A forduló további eredményei: Bugyi SE - Dunavarsányi TE 1-1, Üllői DSE - Alsónémedi SE 2-3, Ráckeve VAFC - Felsőpakony KSE 10-1

Szabadnapos: Pereg SE, Halásztelek SE


Bolha FTSE Tárnok: Kürti István 7 - Kis Péter 6 (Tót-Suszt Tamás 79' 0), Csató Ferenc 6, Eskulits Dávid 7, Demján Dénes 6 - Mészáros Tamás 8, Csoma Bálint 7, Kocsis Martin 7 (Bara Norbert 52' 7) - Takács Patrik 8, Tóth Tamás 7 (Bara Róbert 79' 0), Ruzsinszki Dávid 6 (Szabó Patrik 65' 6)
Edző: Stencinger Norbert

Tököl VSE: Jáky Mátyás - Vadál Dominik, Franku Károly, Pray Martin, Sztojka Róbert, Kiss Krisztián, Oláh Norbert (Bak Attila Vilmos 52'), Sengel Áron, Fecskés Dávid, Nagy László, Szűcs Attila

Edző: Tamási Zoltán

Jó mérkőzést vártunk és jó mérkőzést is kaptunk. Győzelmünk teljesen megérdemelt volt, de a gólarány talán kicsit még hízelgő is nekünk. Mindkét csapat ügyesen adogatott a mezőnyben és mindkét csapat szép helyzeteket dolgozott ki. A helyzeteket viszont mi használtuk ki jobban, bár több is volt belőle, mint a vendégeknek. Az egyetlen vendéggólnál viszont elemi hibák sorozatát követtük el. Nagy szerencse, hogy a végeredmény szempontjából nem lett komoly következménye. A mérkőzésről videó összefoglalót láthattok, ezért a részletekbe nem megyek bele. Talán még annyit, hogy szebbnél szebb gólokat szereztünk, de az utolsót még ezek közül is kiemelném. Ezt Bara Norbi szerezte egyéni játékkal, egy csodálatos cselsorozat után. A kapuban pedig Kürti Pisti is megmutatta, hogy fejlődése töretlen és nagyszerű bravúrokra képes. Ma például 100%-os ziccert is fogott.


Stencinger Norbert: - Tavaszra jelentősen megerősödött ellenfelet győztünk le, amihez mindenkinek gratulálok. A mérkőzésnek voltak kritikus pillanatai, de úgy érzem, hogy végig irányítottuk a játékot, és megérdemelten jutottunk a három ponthoz.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz