14.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

14.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2018/2019 > Ősz

Tárnok BKSK - Ecser SE 3-1 (1-1)
Tárnok, 2018-11-17 - szombat 13:00


Játékvezető: Filácz Richárd
Aszisztens: Fazekas Attila, Lamos Bence

Gól: Péter Krisztián 35', Csibrik György 50' 85' (mindkettőt 11-esből) ill. Aszódi Márton 44'

Lapok: Nagy Attila 67' , Hrabina Ádám 87' ill. Ambrus Bálint 84' , Sztancsik Máté 85'

A forduló további eredményei: Dömsödi SE - Pátyi SE 3-1, Délegyháza KSE - Ráckeve VAFC 0-5, Kiskunlacháza SE - Táborfalva KSE 1-3, Ócsa VSE - Gyáli BKSE 7-3, Inárcs VSE - Sóskút SKE 4-2, Újlengyel DSE - Szigethalom SC 2-3, Diósdi TC - Perbál SC 3-0


Tárnok BKSK: Pintér László 6 - Czeilinger Zsolt 6, Veszeli Tibor 8, Hrabina Ádám 7, Nagy István 6 - Nagy Attila 6, Bakó Gábor 6 (Takács Patrik 61' 6), Csibrik György 8, Mészáros Tamás 6 (Sárosi Róbert 80' 0) - Ilyés Attila 6 (Demján Dénes 64' 6), Péter Krisztián 7 (Tóth Tamás 85' 0)
Kispad: Szabó Zoltán, Ruzsinszki Dávid
Edző: Kaszás Attila helyett Stencinger Norbert

Ecser SE: Dócz Dániel - Szatmári Sándor, Váradi Patrik, Szabó Szabolcs, Ambrus Bálint, Kovács Erik (Sztancsik Máté 46'), Budavári Bence (Lovas Richárd 40'), Gubcsó Dávid, Gazdag Dániel, Tóth Máté (Görög Zsolt 80'), Aszódi Márton

Edző:


Az elmúlt két forduló két hazai veresége után azt gondolom, hogy bármi megtörténhetett ezen a mérkőzésen. Ráadásul elől és hátul is gyengültünk. A múlt héten kiállított védőnk, Nagy Dani két mérkőzést kapott, vagyis sem most, sem az utolsó fordulóban, Sóskuton, nem léphet pályára. Elől pedig gólvágónknak, Vida Petinek kellett kihagyni ezt a mai mérkőzést. Ő Sóskúton már pályára léphet.

A mérkőzés elég eseménytelenül indult. Látszott, hogy mindkét csapat tart a másiktól, viszont az is látszott, hogy mindkét együttes a 3 pont megszerzésére játszik. Lüktető mezőnyjáték folyt, különösebb helyzetek nélkül. A 35. perc viszont egy szép baloldali támadásunk és egy kiváló beadás után nekünk hozott gólt. Ekkor át is vettük a játék irányítását, de egy távoli szabadrúgás és az azt követő kapáslövés után a 44. percben mégis egyenlítettek a vendégek.

A második játékrész igazi nagy csatát hozott. Továbbra is elszántan, nagy akarással játszott mindkét csapat. Ebből viszont egy nagyon izgalmas és jó mérkőzés alakult ki. A félidő elején 11-es góllal sikerült vezetést szereznünk. Ecser természetesen nem adta fel. Ekkor már mindkét csapat előtt adódtak helyzetek. A 75-80. perc környékén kemény perceket éltünk át, amikor ellenfelünk rövid időre a kapunkhoz szögezett bennünket. Gyors egymásutánban 3-4 nagyon veszélyes szögletet is elvégeztek. Szerencsére mindíg akadt valaki csapatunkból, aki önfeláldozóan belevetődött a közeli lövésekbe és blokkolta. A 85. perc aztán meghozta a "fellélegzést". Ismét a 16-oson belül szabálytalankodott egy védő, amit a játékvezető ismét 11-essel "jutalmazott". A büntetőt az előzőhöz hasonlóan, Csibrik Gyuri belőtte és ez a gól már a biztos győzelmet jelentette.  

Lehet mondani, hogy ezt a győzelmet szó szerint kiharcoltuk. Mindenki nagyon odatette magát és ma ez győzelmet ért!

Stencinger Norbert:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz