13.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

13.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-21 > 2013/2014 > Őszi mérkőzések

BFTSE Tárnok - Viadukt SE-Biatorbágy 4-1 (3-0)
Tárnok, 2013-11-24 - vasárnap 13:00


Játékvezető: Balogh Zoltán
Aszisztens
: Remenár Mihály ifj., Krausz Gergely
Gól:
Nagy László 22' 24', Kapcsos Norbert 38', Csillik Gábor 63' ill. Tillinger Máté 83'
Sárga lap: Csibrik György 19', Nagy László 36' ill. Kubinyi Zsolt 19', Gulyás Dániel 38'

A forduló további eredményei:
2013-11-24.
Pilisvörösvári UFC - Pomáz-ICO SE
1-6, Fogócska SE Érd - Budakalász MSE 3-0 (FB), Piliscsaba SE - Százhalombattai VUK SE (elmaradt)

Bolha FTSE Tárnok
: Pintér László 0 (Ravasz Márk 76', 0) - Nagy Dániel 7, Völgyi Ádám 7, Kovács Gyula 7, Pusztai Csaba 7 - Czeilinger Péter 7, Csibrik György 8 (Kiss Tamás 72', 0), Kapcsos Norbert 7 (Czeilinger Balázs 74', 0) - Csillik Gábor 7, Sárai Ferenc 7, Nagy László 8 (Réti Tamás 76', 0)
Edző: Szimandl Gábor

Viadukt SE-Biatorbágy: Holczer Dániel - Göncz Attila, Tillinger Boldizsár (Göncz Levente 63'), Rajki László, Tillinger Máté - Tajti András, Gulyás Dániel (Kubinyi Gergő 66'), Kubinyi Zsolt (Schaffer István 53') - Jansik Áron (Gecse Viktor 46'), Szokolay Norbert (Győri Kristóf 66'), Győri Mihály (Barabás Tamás 56')
Edző: Abroncsos Gábor

Az eső kegyetlenül esett egész éjjel és nappal, sőt végig a mérkőzés alatt is. A talaj nagyon mély volt és kisebb-nagyobb tócsák tették még változatosabbá. Úgy nézett ki, hogy itt ma a sárdagasztások kívül más nem lesz. Tévedtem! Mégis lett, bármilyen hihetetlen, csapatunk nagyszerűen alkalmazkodott a körülményekhez és ezen a talajon is játszani tudta a focit.  Játékosaink keményen ütköztek és szó szerin felszántották a pályát. Ez utóbbiban a vendégek is partnerek voltak. Az első félidőben kétséget sem hagytak a fiúk, hogy itt ma az fog történni, amit mi akarunk. Űzték, hajtották a labdát és ellenfelüket. Szinte hihetetlen, hogy ezen a talajon, ilyen "épkézláb" támadásokat lehet felépíteni. A jó játéknak meg is lett az eredménye. Főleg a pálya közepén álltak a tócsák, ezért nagyon okosan, inkább a pálya szélén építettük fel támadásainkat. Sikerrel! A félidőben három gólt sikerült szerezni, nulla ellenében. A második részben egy kicsit alább hagyott a lendület, így ellenfelünk feljött. El kell mondani, hogy a vendég játékosok is jól küzdöttek. A meccs végéig nem adták fel a gólszerzés lehetőségét, de ezen a napon csak a szépítés sikerült a legvégén. Mindkét csapatot dicséret illeti azért, hogy ilyen körülmények között is maradt energia, még az utolsó percekre is.

Szimandl Gábor: - A mai napon nagyon kevesen tudtak volna legyőzni minket! Minden tekintetben gratulálok a játékosaimnak!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz