12.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

12.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > U-19 > 2012/2013 > Mérkőzések

Bolha FTSE Tárnok - Budakalász MSE 1-1 (0-0)

Tárnok, Tárnok KSK pálya
2012.11.04 - vasárnap 13:30
Játékvezető: Balázs Ádám
Aszisztens: Berki András
Gól: Nagy László 53' ill. Kovács Zsolt 54'
Lap:

A forduló további eredményei:
2012-11-03 - szombat 13h30

Halásztelek FC - Törteli KSK 0-3
, Gyömrői SE - Felsőpakony KSE 6-3, Fóti SE - Örkény SE 7-1
2012-11-04 - vasárnap 13h30
Pilisi LK-Legea - Kisnémedi MSE
3-2, Hévizgyörki SC - Veresegyház VSK 0-1, Péceli SSE - Verőce SE 2-3, Újlengyel DSE - Alsónémedi SE 2-5

Bolha FTSE Tárnok: Családi Attila 7 - Czeilinger Balázs 7, Szabó Kristóf 7, Nagy Dániel 7, Pusztai Csaba 5 - Kiss Tamás 6, Czeilinger Péter 5, Réti Tamás 5 - Sárai Ferenc 6, Nagy László 6, Nagy Renátó 6
Kispad: Ravasz Márk, Bréda Richárd, Kovács Gyula, Takács Dániel, Ungvári Balázs, Németh Kristóf
Edző: Szimandl Gábor

Budakalász MSE: Bózsik Márton - Tkalec Dávid, Ruzicska Bálint, Kozák Dániel, Pongó Gergely - Lux Bálint, Timár Barnabás, Sovák Máté - Kovács Zsolt (Lázár Márk 74'), Sármán Péter, Rull Richárd Olivér
Kispad: Boros Attila, Wiesner Krisztián, Moller Róbert, Scweifer Dániel
Edző: Pintér Sándor

Igazi rangadót vívott a két csapat. Védelmünket a felnőtt csapatunk csatára, az 5 sárgát begyűjtő és ezért a mai fordulóban az ifibe kényszerülő Szabó Kristóf erősítette, ami jól is jött csapatunknak, mert egy masszív, kombinatív, jó össz,- és támadójátékkal rendelkező csapat volt ma az ellenfelünk. Tudtuk, hogy mire számíthatunk, hiszen az elmúlt bajnokságban is óriási mérkőzéseket vívtunk egymással.
A mérkőzésen végig "nyíltsisakos" csatát vívott a két csapat és ez mindenképpen a "látványt" segítette. Kitűnő, izgalmas játékot láthatott a mintegy 100 fős közönség. Ez az ifin nem kevés szurkolót jelent. Mezőnyjáték alapján teljesen megérdemelt eredmény született, ám a mérkőzéseknek van egy másik fokmérője is, ami persze szintén nem dönti el a mérkőzést, és ez a kialakított gólhelyzetek száma. Sajnos jelen esetben nagy kár, hogy a mérkőzést nem gólhelyzetre, hanem gólra játszák, hiszen ellenfelünk a jó mezőnymunkája ellenére is összesen két komoly helyzetet tudott csak teremteni kapunk előtt, viszont ebből az egyiket kihasználta. Mi ebből a kategóriából legalább ötöt "vonultattunk" fel, de így is csak 11-esből tudtuk bevenni a vendégek kapuját. A mérkőzés végső kimenetelét az is nagyban befolyásolta, hogy a második félidő elején elért gólunkra azonnal jött a válasz és ez is ellenfelünk erejét dícséri.
Végülis a döntetlen a tabellán elfoglalt helyek alapján egyik csapatnak sem kedvezett, hiszen Alsónémedi, újlengyeli győzelmével, mindkét csapat elé került, viszont játszottunk egy kitűnő iramú - meggyőződésem, hogy mindkét csapatnak hasznára váló - mérkőzést.
Minden további részlet a videóösszefoglalóban látható!

Szimandl Gábor: - Igazságos eredmény, pedig csak egyszer nem koncentráltunk csapatszinten. Ennek ellenére nagyon jó mérkőzést játszottunk, ami biztosan szolgálja a fejlődésünket! Gratulálok minden játékosnak!

Tabella a 12. forduló után

Házi góllövőlista a 12. forduló után


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz