1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

Bajnokságok 2019/2020 > U17 > Ősz

BFTSE Tárnok - Budaörsi SC 2-1 (2-1)
Tárnok, 2019-08-31 - szombat 10:00

Játékvezető: Gáspár Gergely
Aszisztens: -

Gól: Somogyi Ádám 25', Fülöp Szabolcs 33' ill. Farkas Zalán 18'

Lapok: Szász Károly 67' , Rebi Zsombor 72' , Száraz Gyula 79' ill. Szabó Péter 22'

A forduló további eredményei: CSHC '94 - FCIII. ker. TVE 1-1, II. ker. UFC - Felsőpakonyi KSE 11-1, Újpesti Haladás - Törökbálint LA 6-1, Csepel UP SE - Csep-Gól FC 2-4

Szabadnapos: Mogyoród FC


BFTSE Tárnok: Farkas Márk 8 - Sedlac Attila 5 (Balog Benjámin 70' 0), Száraz Gyula 5 (Giczi Milán 85' 0), Rebi Zsombor 5, Németh Bence 5 - Prókai Attila 4, Szász Károly 6, Somogyi Ádám 5 - Fülöp Szabolcs 6 (Udvardi Dániel 50' 0), Somogyi Péter 5, Fülöp Richárd 5 (Hallgató Levente 70' 0)

Kispad: Ruzsinszki Bálint, Pátrovics Dániel

Edző: Kovács László


Budaörsi SC. Borbás Gergő - Nagy Marcell, Farkas Benedek, Krisztián Máté (Károly Péter 75'), Hajagos Márk, Horváth László, Szabó Péter (Budai Viktor 75'), Borbás Bence, Horváth Benedek (Dallos Noel 88'), Bélavári Botond (Vígh Péter 80'), Farkas Zalán

Edző:


Az idén U17-es csapatot is indítottunk, hiszen nagyon sok játékosunk beérett ebbe a korosztályba. Mivel Pest megyében nincs ilyen korosztályos bajnokság, így a BLSZ bajnokságában tudtunk elindulni.

Tikkasztó melegben játszottuk a mérkőzést, de az iramra így sem lehet panasz. Az első félidő változatos, kiegyenlített játékot hozott. A vendégek szerezték meg a vezetést, de 7 perccel később sikerült egyenlítenünk. Az első félidő hajrájában egy jó kiugratás után, távoli lövéssel sikerült a vezetést is megszereznünk, ami egyben a végeredményt is jelentette. A második játékrészben sérülések tizedelték csapatunkat és bizony az erő is lassan elfogyott. Ennek ellenére is eldönthettük volna véglegesen a javunkra a mérkőzést, mert szórványos támadásaink nagyrészt helyzetekkel végződtek, de négy ziccert is elhibáztunk. Két hasonlóan nagy helyzet kihagyásával viszonozta ezt nekünk Budaörs.

Érdekes mérkőzés volt az bizonyos. A mezőnymunka alapján maga a pontszerzés is csoda volt, nem, hogy a győzelem. A gólhelyzetek alapján viszont megérdemeltük a győzelmet. Nem beszélve arról, ami végül minden mérkőzést eldönt és ez a szerzett gólok száma, amiből ma dupla annyit rúgtunk, mint ellenfelünk.


Kovács László: - Gratulálok a győzelemhez!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz