1.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > NŐI > 2018/2019 > Rájátszás

Érdi VSE - Tárnok KSK 0-1 (0-1)
Érd, 2019-03-24 - vasárnap 10:00


Játékvezető: Bruszt Bence
Aszisztens: Szabados Tibor

Gól: Gyeszát Emese 4'

Lapok: nem volt

A forduló további eredményei: Fortuna SE Komárom - Pénzügyőr SE Pinkbull 3-0, Környe SE - METIS NFC II. 2-2


Érdi VSE:
Bácsváry Ildikó - Pehl Gabriella, Marcsányi Mária, Ferenczi Anna, Fekete Mária, Bozsik Nikolett, Bukovszki Jenőné, Lőrincz Teréz, Horváth Annamária, Lombos Bettina, Tóth Krisztina, Váliné Dr. Szőke, Parádi Gabriella, Antonné Lovász Gyöngyi, Jánváriné Sziráki Ivett
Edző:

Tárnok KSK:
Szarkáné Pápai Éva - Molnár Nikolett, Győri Renáta, Gyeszát Emese, Gál Henrietta, Rebenák Dorottya, Varga Gréta, Soltész Bettina, Szenténé Wágner Katalin, Kardos Lászlóné, Bányai Barbara, Marczel Panna

Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor


Gál Tibor: - Megkezdtük 3/4 pályás bajnokságunkat a felsőházban, és rögtön egy szomszédvári rangadóval néztünk szembe. Annyit tudtunk biztosan, hogy Érden nagy volt a jövés-menés télen. Jól kezdtük el a mérkőzést, és már az 5. percben meg is szereztük a vezetést. Többnyire mezőnyben ment a játék, de akadtak nagy lehetőségek mind két kapu előtt, ennek ellenére uraltuk az első félidőt. A második játék részre kicsit szétestünk, ezáltal nagyon magunkra húztuk ellenfelünket, és már csak a kontrákra tudtunk berendezkedni. Jöttek is a lehetőségek szépen, de sajnos nem tudtunk velük élni. Jobban kell koncentrálunk az utolsó pillanatokban, hogy ne legyenek ehhez hasonló nehéz helyzetek. Gratulálok a lányoknak az első félidei játékhoz, és hogy nagyot brusztoltak a másodikban hogy megtartsuk az eredményt!! Sok sikert kívánok az Érdnek a bajnoksághoz.


Így tudósított az Érd facebook oldala a mérkőzésről:

Kedves Szurkolók!

Hétvégén szép tavaszi, napsütéses időben megkezdtük a ¾ pályás bajnokságot, ami részünkről nem a legsikeresebben kezdődött, hiszen kikaptunk 1: 0-ra Tárnok KSK-tól, de ettől függetlenül még egyáltalán nem vagyunk derülátók, elégedetlenek, mert a csapatunk az első negyed órát eltekintve felvette a játék ritmusát és egyenrangú ellenfélként játszott a további hátralévő időben.
Helyzeteket nézve ,úgy gondoljuk egy döntetlen megérdemelt volna a csapatunk, de csináljuk tovább és azon vagyunk, hogy a következő mérkőzésre a hibáinkból tanulva eredményesek legyünk.
Gratulálunk a Tárnok KSK-nak a győzelemhez!
Köszönjük a szurkolóinknak, hogy buzdították a csapatot!
Hajrá Érd!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz