07.forduló - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

07.forduló

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2013/2014 > Mérkőzések

Tárnok BKSK - Perbál SC 1-1 (0-1)
Tárnok KSK, 2013-09-29 - vasárnap 16:00


Játékvezető: Gáspár Tamás
Aszisztens:
Almási Petra, Szépi Szabolcs
Gól:
Szabó Kristóf 65' ill. Kovács István 18'
Sárga lap: Veszeli Tibor 38' ill. Dózsa Máté 44'

A forduló további eredményei:
2013-09-28
Budakalász MSE - Pilisszántó SE
7-1, Pomáz-ICO SE - Szigetgyöngye SE 8-1, Gödi SE - Pilisszentiván SE 0-4
2013-09-29
Sóskút SKE - Dunabogdány SE 2-3, Viadukt SE-Biatorbágy II - Piliscsaba SE 0-8, Leányfalu SE - Ürömi SC 3-4
Szabadnapos: Dunakeszi Kinizsi USE

Tárnok Bolha KSK: Pintér László 0 - Csibrik György 6, Veszeli Tibor 6, Csányi Tibor 5, Nagy Dániel 6 (Nahaj Gergely 73', 0) - Pluhár Bálint 7, Fehér Roland 6, Gyulay Gábor 6 - Szabó Kristóf 7, Csuka Zsolt 5 (Nagy István 62', 0), Kapcsos Norbert 5
Kispad: Szimandl Gábor, Lehotka Botond, Kun Mihály
Edző: Kovács László

Perbál SC: Tóth József 7 - Székely Balázs 5, Fenyőfalvi Krisztián 6, Bogár Richárd 7, Jelinek Zoltán 5 (Czakó Balázs 53', 5) - Dózsa Máté 6, Urbán Kevin 7, Bokodi Tamás 5 - Vedres Viktor 6 (Vedres Szabolcs 75', 0), Albert Gábor 6, Kovács István 7
Kispad: Tóth Lajos, Szoldáth Dániel, Palányi Péter, Kiss Mihály, Dózsa Márk
Edző: Czakó Péter

Ezen a mérkőzésen, mint minden hazai találkozónkon, csak a győzelem jelenthet igazán sikert. Sajnos most nem sikerült. Az első félidőben pedig pláne nem sikerült. Sajnos hibát hibára halmoztunk. Már megint a vendég csapat rúgta az első gólt, és már megint futhattunk az eredmény után. A gól egy nagy egyéni hibából adódott és ez kissé meg is fogta a csapatot. Csányi rosszul helyezkedett, így a kiugró csatár helyzeti előnyben volt és ő érte el a labdát. Persze nem akarom Csányi Tibi nyakába varrni ezt a vereséggel felérő döntetlent, hiszen elől sokkal több hibát követtünk el, csak ugye, ebből nem kaptunk gólt. Viszont a sok eladott labda és pontatlan passzok - ez jellemezte első félidei játékunkat elől - azt eredményezte, hogy nem is rúgtunk.
A második játékrész első felére kissé már feljavultunk, de még nem voltunk elég hatékonyak. A félidő derekán sikerült az egyenlítés. Az utolsó negyedóra már egyértelmű fölényünkkel zajlott. folyamatosan rohamoztunk. Úgy éreztem, hogy végül sikerül a magunk javára fordítani az eredményt, de tévedtem. A végén ismét - ebben a szezonban már negyedszer - döntetlent sikerült csak elérni. Igaz, hogy a veretlenségünk továbbra is megmaradt, de így nagyon sok pontot hullajtunk el, ami a végelszámolásnál nagyon fog majd hiányozni!

KOVÁCS LÁSZLÓ: – Az egész mérkőzésen megpróbáltuk kézben tartani az irányítást. Sajnos korán gólt kaptunk, majd a második játékrészben mindent egy lapra feltéve támadtunk, de ez csak az egyenlítésre volt elég.

CZAKÓ PÉTER: – Egy szimpatikus ellenféllel szemben, korrekt játékvezetés mellett az első félidőben megnyerhettük volna a meccset, sőt a második játékrészben is volt egy ajtó-ablak ziccerünk, de azt el kell ismernünk, hogy a második 45 percben a Tárnok dominált.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz