Őszi - Bolha Focitanoda SE

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Őszi

ARHÍVUM > Bajnokságok > FELNŐTT > 2017/2018 > Statisztikák
Ilyenkor, amikor egy idénynek vége, érdemes talán tallózni egy kicsit a statisztikai adatokban. A számok nem szoktak csalni és sokat elárulnak egy bajnokságról, egy idényről, vagy egy csapatról. Ahogyan tavaly, az idén is megpróbálom bemutatni speciális nézőpontból a bajnokságunkat. A fő nézőpont természetesen most is saját csapatunk. Van itt többek között "Hazai tabella", "Idegenbeli tabella", "Első félidei tabella", "Házi góllövőlista" és sok egyéb. Akár komoly következtetéseket is le lehet vonni ezekből a mutatókból, de csak úgy szórakozásból is érdemes böngészni. Jó szórakozást hozzá!
Kezdjük talán az "Általános tabellával", hiszen mégis csak ez a fő kiindulási pont.  Nehéz lenne megmondani, ki lehet jövő nyáron a befutó. Az 1-5. helyezettet mindössze 4 pont választja el egymástól. Az igazi választóvonalat a 7. Kiskunlacháza jelenti, hiszen az őt követő Szigetbecsének már vele szemben is tetemes (7 pontos) hátránya van.
Hazai tabella és az idegenbeli tabella szerint idegenben sokkal jobban szerepeltünk, mint hazai pályán, hiszen a hazai 8. hely áll szemben az idegenbeli listavezető hellyel. Az is igaz viszont, hogy az idegenbeli 8 mérkőzéssel szemben hazai pályán csupán 5-ször szerepeltünk. Így talán reálisabb támpont, ha a megszerezhető pontokat arányítjuk a ténylegesen megszerzett pontokhoz. Ez hazai pályán 15:9, azaz 60%, míg idegenben 24:18, azaz 75%. Azt gondolom, hogy a hazai 60%-on tavasszal mindenképpen javítanunk kell, természetesen az idegenbeli 75% szintentartása mellett.
Hazai tabella
Idegenbeli tabella
Az első félidők alapján 7, a második félidőkben nyújtott teljesítményeinket összehasonlítva 9 mérkőzést nyertünk volna. Vereség viszont mindkét esetben 3 lett volna. A másofik játékrészben ugyanannyi kapott gól mellett 7-tel többet szereztünk.
Első félidei tabella
Második félidei tabella
Lesújtó a helyzet, ha csak az első öt helyen végzett csapat egymás elleni eredményeit vesszük figyelembe. A megszerezhető 12 pontból csupán 3-at szereztünk, ami 25%-os teljesítmény. Igaz, hogy csak az ebben az összehasonlításban élen álló Délegyháza KSE otthonában szenvedtünk vereséget, de győzni senki ellen nem tudtunk.
Tabella az első öt helyezett egymás elleni eredményei alapján
Az alábbi táblázat játékosainkról ad tájékoztatást. Az őszi szezonban 28 játékos lépett pályára a felnőtt csapatban. Itt többek között megtudhatjátok, hogy ki hány percet töltött a pályán, hány gólt szerzett és milyen átlagot ért el Kaszás Attila edző meccsenkénti értékelése alapján, de egyéb adatokat is lehet böngészni.
Egyéni statisztika játékosainkról
Egyéb érdekességek
Sorozataink
Különleges eredményeink
Csapatunk helyezés grafikonja
A góllövő lista állása (1-25 hely)
A  házi góllövő lista állása
Eredménymátrix
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz